Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Metalne rašlje
(28-12-2012, 01:47 AM)gusar63 link Piše:bili mi rekao kako se zovu te raslje ..mislim ako hoces i gdje bi ih mogao kupiti  pozz
Gusar63 gde si ti da li si napravio raslje iz linka koji sam ti poslao  http://www.geotech1.com/cgi-bin/pages/co.../index.dat
ako hoces da rade na struju onda kupi na vojni otpad "poljski telefon M-63" i dobices aparat sa raznim frekvencijama i strujom koja te siba. Samo mora da budu dva operatera stavis sladjanka da vrti telefon a ti prikacis dve zice na raslje i drzis... znaci ne treba da kupujes baterije...
Pozzz
[Slika: telefonm633jpg.jpg]
Odgovori
;D ;D ;D 8)POLJSKI TELEFON RASLJE .........
kad se sad nisam slogirao Tongue sto je dobra ideja
zaista ima sve samo treba sladjanko da drzi raslje ovaj drugi da vrtiiiiiiiiiii ;D
Odgovori
;D ;D ;D Ako Kusturica bude kojim slucajem video ovo sto se ovde sve pise na osnovu ovih raslji,snimice film sigurno,jer ovo prerasta u umetnost.
Odgovori
Cak nebi Kusta morao da trazi glumce oni bi to dobrovoljno odglumili Smile
Odgovori
Jel ovo neka sala ili ozbiljno...
Odgovori
aco ma nije bre zajebancija cista istina od ovog telefona mozes da napravis cudo jedno
ja sam cak u vojsci palio vatru sa njim kad nemamo upaljac i sibice
inace ni ja nisam verovao na obuci posto ja neverujem nista sto nevidim i u sta se neuverim
i onda je vodnik doneo zice dao mi da drzim a moj klasic vrtiiiiiiiiii

uuuuu jbt radi stvarno sad nije mi palo napamet da ga koristim kao raslje ali mozes i to mozes da ga koristis i kao budilnik nema tog koga neces probuditi
one zice celicne na motalici za poljski telefon e sa njima mozes i auto da slepas inace su super provodljive tako da su idealne za raslje
inace motalicu sam na ledjima nosio svake nedelje po dva tri puta kazna za sve je bila motalica na ledja i pun sprint uzbrdo kad stignes na vrh brda montiras telefon i podneses raport
posle toga sve to ali nizbrdo motajjjjjj.....
inace bio sam dobar vojnik samo nekako sam mnogo lako upadao u sranja i nosi motalicu za kaznu
jednom mi bilo dopizd..o i bacim i telefon i motalicu uuu piiiiiiiiiiii...u m  i vratim se sa pola puta
mene nisu vise tereli da za kaznu nosim nista valjda oficiri skontali da nema vajde i pametniji popusta
Odgovori
(10-01-2013, 06:19 PM)Acabeograd link Piše:Jel ovo neka sala ili ozbiljno...
Nije sala. Poljski telefon na vojnom otpadu kosta manje od nove aku-baterije, a dobijas dozivotni aparat koji ne trosi (osim nekoliko kalorija operatera koji vrti) kojim mozes menjati frekvenciju, znaci biras frekvencija za zlato, srebro, dijamanti...  isto kao i svaki LRL. Domet se steluje brzinom vrtnje znaci ako vrtis brzo i drzis cvrsto detektuje na kilometre... da ne duzim vise probaj i videces, i jos da napomenem ovo je dobro za zdravlje i moze da sluzi kao terapija.
Pozzz
Odgovori
;D ;D :'(
Odgovori
mene ove  ;Draslje podsetise na jednu lepu pesmu od  Corbe !!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=s-UIOVAp75U
Odgovori
Doktore sto te ne stavimo malo na k...c pa da ti vrtis malo na mojega.Dzaba ti skola ako je uopste imas kad si selac u dusi...
Da si ti neki doktorr da kazem skolovan i pismen covek ne bi gubio ovde vreme sa nama nizeg ranga,serem ti se na diplomu ko ti je dade.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 6 Gost(a)