Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
dve momi;
pocituvani kolegi dali nekoj ima zapis se raboti za dve momi ili zeni edna drzi dete so peleni a drugata e so dve zmii gi drzi idoniv krst ako neko znae za toa neka pise  pa kese dogovorime fala odnapred i mnogu pozdrav.
Odgovori
IMAS LI SLIKI ,DA GI VIDIME.TRETATA MOMA STO IMA NA GLAVATA
Odgovori
Kolega pisuvaj broj da SE slusneme pozdrav
Odgovori
ti prativ poraka poz.
Odgovori
ne se dve momi nego se tri treba da se postaveni vo triagolnik na odredeno rastojanie  znaci vo sredinata na toj triagolnik sto go socinuvaat trite momi treba na kamen da ima klesano triagolnik i vo toj triagolnik sedmica klesana  tamu treba da ima volcicaa so 42 cicki  i uste mnogu drugi znaci pari ima na 16 mesta mnogu golema rabota e treba da e vo delcevsko
Odgovori
ovie momi site gi znaat a nikoj slika ne dava cudno ako i znaes ti licno kazi kolku cm visi na bebeto povojot pozz
Odgovori
kolega jas neznam kade se nesum gi videl ama imam citano eden dokument za taa rabota A TI  ako gi imas videno kazi mi kako stojat rabotite i dali si videl uste znaci a jas ke ti kazam kade ima kaucija  ili postavi slika da vidime site tuka jas ke kazam kade e kaucijata pa koj saka neka ja izvade a posle moze da me kontaktirate
Odgovori
OVA BESE AKTUELNO I PRED 20 GOD.NO NIKOJ NE POKAZA BAREM EDNA SLIKA.TRI MOMI POSTAVENI VO TRIAGOLNIK.EDNA DRZI ZMII (ocite im se od mali dijamanti-izvadeni uste togas) EDNATA ZMIJA I GLEDA VO OCITE NA ZENATA,DRUGATA VO TILOT.VTORATA ZENA DRZI BEBE POVIENO VO POVOJ.POVIENO E SEDUM PATI I KRAJOT NA POVOJOT ISPUPCEN 7 cm.ZENATA SE VIKA ..... ......  TRETATA IMA NA GLAVATA PANICA,DO NEA STOMNA SO KRST.NA NEA IMINJA NA TROJCA VOJVODI. VOLCICA SO 42 CICKI,VO USTATA ZAB-se vadi na zabot ima broj. TRIAGOLNIK SO BROJ 7 I DO NEGO BAKAREN KLIN SO BROJ 1027( na 9 m. od zenata so deteto) 2 LEVI RIMSKI SANDALI ,EDNIOT SO 3 DRUGIOT SO 4 VRVKI...MNOGU UBAVO NAPISANO MORA DA PRIZNAETE NO STO OD SETO OVA USTE POSTOI NA SAMOTO MESTO DENES.POZDRAV
Odgovori
nema slika samo muabet se krizu i da se kupi nesto site gi znaat nikoj nevika a koj znae i dali uste stojat moze i se e sokrseno a majtore da te prasam glavata od meckata kaj bese
Odgovori
merlin sto bidna pusti voda i sve se zamrzna od  studot  imas pravo i kopacot sega ne vleva vo  zemjata lav muabet samo na masa...se se vrti muabetot dve ili tri momi  ......ne e tocno momi se 4 tri se vo pirustija a cetvrtata podaleku i ........ manastirot nikoj ne go spomna  gradisteto uste pomalku  ajde bre sportisti ...... zvano mesto kadiica  treba da se momite i uste mnogu drugi znaci....pozz do site sportisti na ovoj forum
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)