25-02-2017, 09:57 PM
ovo su ti 100 % prevaranti isao sam do makedonije *gevgelija * kupio jedan uredjaj 2500 eura i nista samo bacio pare jer to ne funkcionise cista prevara
Lrl Franco Italy
|
25-02-2017, 09:57 PM
ovo su ti 100 % prevaranti isao sam do makedonije *gevgelija * kupio jedan uredjaj 2500 eura i nista samo bacio pare jer to ne funkcionise cista prevara
06-03-2017, 01:24 AM
Valjda si to kupio od Dojranski...
06-03-2017, 11:30 AM
Dali dobro rade te lokatore iz Gevgelije i koja je razlikata so lrl Franco Italy
16-09-2017, 05:52 PM
11-12-2017, 03:59 PM
zdravo na site gi vidov semite sakam da go napraam fr.it .. tuku sea ja bas u elektronika ne sum ama ke probam..nego na premierc5 c7 c17 100 nf kolku v? i za site ?deka samo c6 i c8 pisuva 1oo nf 25 v ne mi se smejte ako treskam gluposti onaka ucam od hobi
15-12-2017, 01:21 AM
pozdrav za sve na ovom forumu i nadam se da necu biti sankcionisan od strane administratora zbog istine o lr lokatorima i pricama o mocnim masinama koje se prodajuza druge stvari a ne za onim cime se bavimo mi i o nasem hobiju ovako sto se tice pisanja o uredjajima za traganje prihvatam sve ali dali funkcionise ne da postoji dalekometna masina na daljini od 100m i 2m pod zemljom pa to nijedna firma nikad nece (NAPRAVITI jer cudo je zemlja i njeno svojstvo) prodati razlog prvo bi zaustavili sve proizvode za traganje drugo pa zar i sami nebi povadili sve iz zemlje e sad ono sto treba shvatiti bilo koji uredjaj detektor stavite u mirovanje i predjete necim registruje zar nebi trebalo da lr i te sprave rade isto( stavite u stegu i idete u krug oko nje ona ce da vas prati ili ide ovako morate da naucite da imate neku bioenergiju ili sta vec da bi radila posle toliko godina u elektronici i svim spravama ovo je najveca glupost koju sam cuo) ne onda krece da ih prave i uvek isto ide kao i za svaki proizvod reklama i neistine u testiranju i krece posao ovo je samo deo istine o nekim uredjajima
|
|
|