Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lrl Franco Italy
ovo su ti 100 % prevaranti  isao sam do makedonije *gevgelija *  kupio jedan uredjaj 2500 eura  i  nista samo bacio pare jer  to ne funkcionise cista prevara
Odgovori
Valjda si to kupio od Dojranski...
Odgovori
Dali dobro rade te lokatore iz Gevgelije i koja je razlikata so lrl Franco Italy
Odgovori
(06-03-2017, 11:30 AM)Alexander Macedonian link Piše: Dali dobro rade te lokatore iz Gevgelije i koja je razlikata so lrl Franco Italy

Hi, my friends do this work
  No problem can Sense
  Whirligig waves around old buried metal

Odgovori

zdravo na site
gi vidov semite sakam da go napraam fr.it  .. tuku sea ja bas u elektronika ne sum ama ke probam..nego na premierc5 c7 c17 100 nf kolku v? i za site ?deka samo c6 i c8 pisuva 1oo nf 25 v
ne mi se smejte ako treskam gluposti onaka ucam od hobi
Odgovori
pozdrav za sve na ovom forumu i nadam se da necu biti sankcionisan od strane administratora zbog istine o lr lokatorima i pricama o mocnim masinama koje se prodajuza druge stvari a ne za onim cime se bavimo mi i o nasem hobiju  ovako sto se tice pisanja o uredjajima za traganje prihvatam sve ali dali funkcionise ne da postoji dalekometna masina na daljini od 100m i 2m pod zemljom pa to nijedna firma nikad nece (NAPRAVITI jer cudo je zemlja i njeno svojstvo) prodati razlog prvo bi zaustavili sve proizvode za traganje drugo pa zar i sami nebi povadili sve iz zemlje e sad ono sto treba shvatiti bilo koji uredjaj detektor  stavite u mirovanje i predjete necim registruje zar nebi trebalo da lr i te sprave rade isto( stavite u stegu i idete u krug oko nje ona ce da vas prati ili ide ovako morate da naucite da imate neku bioenergiju ili sta vec da bi radila posle toliko godina u elektronici i svim spravama ovo je  najveca glupost koju sam cuo) ne onda krece da ih prave i uvek isto ide kao i za svaki proizvod reklama i neistine u testiranju i krece posao ovo je samo deo istine o nekim uredjajima
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)