Teme: 16
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
zuco ovo je u okolini babusnice za jelasnicu i koprivnicu neznam nista saradnja moze uvek a vidin kladenac je u mom rodnom selu a ako je to u kosmovac neznam stvarno a i kozja grbina je u mom rodnom selu okolina babusnice a ako ima neki kamen recicu ti pozz
Teme: 32
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
ajde kad budes mogao reci da se se madjemo negde. A da li pored kladenca saistocne strane ima kamen kao snop sena
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
u babusnicu sam tu zivim a za kamen uvidu plasta videcu kad odem u selo ako taj kamen nije pomeren koliko bi trebalo da je udaljen od kladenca pozz
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
A DALI TO VAZI ZA OVAJ VIDIN KLADENAC U MOM SELU MODRA STENA 8)
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
ako je kamen tu onda da
naravno ako nije pomeran moze i to da se desi. I moj ptijatelj zna da pomesa neke pojmove mada mu se to retko desava. Najbitnije je da je se proveri da li je to ono pravo, Posto si iz okoline Babusnice verovatno si cuo za g. Koritnicu i koritnicko vrelo. Jako lepo i interesantno mesto. Kada se budemo videli mozemo i ozvor da posetimo ako nista drugo voda je predodbra.
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
(25-07-2016, 02:27 PM)zuca link Piše: ako je kamen tu onda da Kamen je putokaz
naravno ako nije pomeran moze i to da se desi. I moj ptijatelj zna da pomesa neke pojmove mada mu se to retko desava. Najbitnije je da je se proveri da li je to ono pravo, Posto si iz okoline Babusnice verovatno si cuo za g. Koritnicu i koritnicko vrelo. Jako lepo i interesantno mesto. Kada se budemo videli mozemo i ozvor da posetimo ako nista drugo voda je predodbra.