Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CAESAR
(15-07-2016, 01:09 PM)tikin link Piše: AJDE BAR NEKA MI NEKO KAZE ZA ACE 350 DALI BI SA NJIM IMAO ISTU DUBINU KAO SA CEZAROM ILI BI DOBIO NESTO BOLJE

Cezar je bolji detektor od ACE350
Odgovori
hvala druze na informaciji a sta bi bilo bolje od cezara ali ne po dubini dubina da bude ista  5para obrenovica na 30cm u zemlju pod diskriminacijom 5 kao kod cezara samo da ima bolju diskriminaciju
Odgovori
Većina detektora koji imaju tu dubinu za novčiće su komplikovaniji za štelovanje (grundiranje,resetovanje itd.) i mnogo su skuplji.
Recimo Fišeri 1265 ili 1266 serije su tu negde sa dubinom ali malo boljom diskriminacijom i cena im je tu negde kao i kod Cezara.
Odgovori
hvala crni a sta kazes za idx pro vdi rucni rad
Odgovori
pozdrav Cezare bilo je kod mene malih problema sa netom. Interesuje me kozja grbina i vidin kladenac
Odgovori
vidi ovako zuco vidin kladenac je u mom selu nedaleko od moje kuce a kozja grbina je naziv dela brda ctrtavo ili stari naziv crcalo zna moj cale tacan potez tacno mesto Wink
Odgovori
Odlicno! Mozeno da se vidimo da odradimo nesto. Ja nym tacno da li si ti pitao ya tursku cesmu od jelasnice do koprivnice ima ih vise ali znam gfe su
Odgovori
Ako si raspolozan mozemo da se vidimo i utanacimo da li si za saradnju.
Odgovori
pored vidin kladenac sa istocne strane treba da ima kamen u vidu plasta prepasan ili opasan pogledaj
Odgovori
(25-07-2016, 01:55 AM)zuca link Piše: pored vidin kladenac sa istocne strane treba da ima kamen u vidu plasta prepasan ili opasan pogledaj trebalo bi da je prema  kosmovac
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)