24-01-2013, 09:38 PM
Grotagold,nije ti ovo tumul,oni su mnogo veci od ove gomile kamenja,retko kada se kamenje vidi na povrsini.
TUMUL..ILI..?
|
24-01-2013, 09:38 PM
Grotagold,nije ti ovo tumul,oni su mnogo veci od ove gomile kamenja,retko kada se kamenje vidi na povrsini.
24-01-2013, 10:30 PM
Definitivno je nešto novijeg datuma neverujem da je starije od 40-50 godina.
24-01-2013, 11:36 PM
Netvrdim ja da jeste...samo sam pitao...signal je dobiven verovatno od neke gvozdjurije koja se tu nasla slucajno. Kad budem u prilici provericu. A da postavim jos jednu "gomilicu" na uvid....da li i ona spada pod ciscenje terena?
24-01-2013, 11:39 PM
Da zanemarimo ove lepe konje ali meni recimo one gomile po livadi lice na "ciscenje terena"
24-01-2013, 11:42 PM
Ja drugar i dalje mislim da je grob,,,ali nemoj da mene slusas,,kako mislis tako i postupi,,zlato nemislim da ces naci ali predmete,,,verovatno,,oruzije isk.
25-01-2013, 03:33 AM
samo da kazem moje iskustvo posto sam isto bio sa mahinu naleteo na nesto vece i dublje i lepo je zujalo...u srebro...bila je sljaka od prilike 30cm u precnik i na dubinu od oko 50cm to je bilo nesto sto sam misleo da je ko zna sta cim je na tu dubinu...kada sam video sljaku i jos najgore bila je u neki cudan oblik ja sam poludeo....i sada nju cuvam kao uspomenu jer su mi plihovi vec zarasli od kopanje...tako da vidi na sta ti daje signal...mene je sljaka tako zeznula....poz od mene i da kopaj obavezno
26-01-2013, 10:13 PM
ovakvih gomila sa kamenjem u sokobanjskom delu rtnja ima nekoliko i kao i na ovoj slici pored gomile ima i sipurak ili neki drug zbun pun trnja. koliko bi trebalo da su duboke?
26-01-2013, 10:32 PM
Ove gomile kamenja koje sam prikazao a ima ih jos jedno 4-5 koje nisam postavio i nalaze se na sasvim razlicitim lokacijama i mestima u krugu oko 80-100km...imaju jednu cudnu podudarnost osim sto imaju veoma jak signal...SVE SU POSTAVLJENE U PRAVCU JUGO-ZAPAD / SEVERO-ISTOK...(kompas mi je sastavni deo opreme)..i skoro sve imaju taj šipurak kao prateći element i to na oba kraja a u njihovoj širini oko 5 m ima jako malo vegetacije. Čudno ali istinito. Ostaje samo da se proveri kada za to dođe vreme.
27-01-2013, 01:48 AM
Ma ako je na sitoj onoj lokaciji , proveri ti to . Naravno ako ti savest dozvoljava ili neka moralna nacela . jer ima na sajtovima ljudi koj su protiv raznih iskopavanja .
27-01-2013, 02:17 AM
Ja jesam protiv svesnog haranja grobnica i grobova ...to je za mene jedna jeres o kojoj ne zelim ni da komentarisem vise (ionako sam bio izvrgnut ruglu zbog tog mog stava) ali ovo mi se cini bas "zanimljivim" . Na stranu sto nisam objasnio i pokazao neke vrlo interesantne "detalje" vezane za blisku okolinu istih ovih gomilica. NISU ONE TU SLUCAJNO.
|
|
|