Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OKOLINA BABUSNICE
neznam bato nista za te manje tunele sad cujem od tebe
Odgovori
branko mesta znam ali znakove nisam nigde video ili se nisam trudio da ih vidim
Odgovori
bato a u kom bi delu trebalo da budu ti tuneli da se malo raspitam  cuo sam sad se setih tu u mestu draginac nalazili su nesto tako slicno kao zidani tuneli malih otvora ali mislim da je to u tom mestu pronadjen samo jedan pozz
Odgovori
Tikin, da li je uopšte nešto nadjeno do sad u reonu tvog sela?
Odgovori
u mom selu modra stena druze capri dosta toga je pronadjeno  a imas na netu pise a znam i mesto pronadjena je i rimska grobnica i novine su pisale o tome ali niko nezna gde je bilo naselje rimsko
Odgovori
evo procitajwww.poreklo.rs/2012/05/01/poreklo-stanovništva-babušnica
Odgovori
Pozdrav Tikin nema te da se javis. Jesi li jos uvek za saradnju. ovo jeste sve gore u tvom kraju a postoji resenje o nacin pdrade. Ako hoces ajde dogovori vreme za cat, da li si video poruku za G. koritnicu i to je lepo i interesantno selo narocito predeo oko vrela i vodenice. A ima i jedno vrelo u planini vrlo lepo i interesantno samo sto je jako teko do njega narocito na ovoj vrucini. Pozdrav cekam da se javis.
Odgovori
Tikin rekoh ti da imamo sta je potrebno za Vidin kladenac a i deo puta via militaris koji je isao preko korbesa, Ima resenje i za brda nali i golemi stol. ajde javi se ako si jos za saradnju.
Odgovori
Ja pokusavam da nadjem resenje kako da ispumpam vodu rupa je oko 5 m i sve je ok samo vodu nikako da savladamo a rade 4 pumpe. Ima i podzemnih voda ali i vodena zastita koja se napaka iz reke. Ako neko ima resenje za ovaj problem neka se javi
Odgovori
Znam da je dosta pronadjeno ali ima tek da se nalazi imamo resenja za neka mesta ajde javi se. A ako znas nekog ko zna kako da se izborim sa vodenom zastitom koja se napaja iz reke javi se. Zastita je na sistemu plovka.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 9 Gost(a)