Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
caesar
dali neko moze da mi pomogne ili da neki savet imam detektor caesar kad malo udarim kuciste rukom detektor se oglasi kao da ima nesto ispred sonde osetljivost je do kraja na 10 ima dobru dubinu  5 para obrenovica sam zakopao na 30cm zemlju  pod diskriminacijom na 5 hvata ga odlicno dali je to normalno da tako radi ili ne pozz
Odgovori
Pa hoće tako da se ponaša kad ti je osetljivost na maksimali. Kad zakačiš zemlju sondom hoće da da signal bar je kod mene tako. Super ti je domet samo cepaj moj cezar ima slabiji domet od tvog. Verovatno je do sonde loše sam je odradio ali je zato našao 6 novčića iz IV. veka
Odgovori
znaci to nije tako strasno ovu dubinu imam sa dd sondom  hvala ti puno
Odgovori
hvala
Odgovori
Probaj ga na sitne kovanice prečnika 15mm da vidiš na koliko hvata
Odgovori
probacu imam neki srebrnjaci u tom precniku
Odgovori
(08-07-2016, 10:46 AM)tikin link Piše: probacu imam neki srebrnjaci u tom precniku

Тикин. Цезар је одличан детектор,само зависи како је урађен и подешен.Многи га копирају али без неког већег успеха.
Odgovori
kako relco da ga ti proveris i dali moze da se jos produbi za neki cm u zemlju mog caesara je radio aleksandar iz nisa
Odgovori
evo slika seme pa  vidi

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
pa sta ces da nadjes na 35cm,to za plazu se koristi samo,ima kompanija kpoja uz dogradnju  uradi da moze na 70cm, sa garancijon, Wink pozzz
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)