Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pusta reka koj ja znae
Pusta reka koj ja znae
Odgovori
ima edna vo sv nikolsko 

Odgovori
Necitko ali pisuva pusta reka,  crn kamen, Sulejmanov grob takvo nesto dali znaes
Odgovori
Type your message here...znam ja
Odgovori
Type your message here...pusta reka izvor na radan planini duz puste reke blizu jednog sela ima kamen visine metaripo na kom je uklesano dosta krstica i jos nesto  javi se ako te zanima
Odgovori
neznam sto imas.samo tekst so mestata ili imas i mapa.i sto ti e oznaceno kako pusta reka (reka kako reka so toa ime) ili selo pusta reka.vo krusevskiot atar ima selo so ime pusta reka- pa ti vidi si poubavo.pozdrav
Odgovori
Type your message here...ne ovo je reka blizu sela Recica tece pusta reka  i ovo je pustorecki kraj nemam mapu jer ja radim na parice ranije me covek vodio da mi pokaze taj crni kamen nedaleko potoji zadnji deo lobanje utisnut u steni a na drugom kamenu nesto kao nisan koji gleda na taj crni kamen pa pretpostavljam da je to u pitanju ako te zanima mogu ti pokazati poz
Odgovori
Type your message here...ako nekog zanima bilo sta o pustoreckom kraju i radan planini slobodno mogu vam reci sve jer ga poznajem 99 posto
Odgovori
(28-06-2016, 08:11 AM)MAJSTOR link Piše:neznam sto imas.samo tekst so mestata ili imas i mapa.i sto ti e oznaceno kako pusta reka (reka kako reka so toa ime) ili selo pusta reka.vo krusevskiot atar ima selo so ime pusta reka- pa ti vidi si poubavo.pozdrav
to znam gde je majstor......
Odgovori
s. Recica kuda se nalazi dali blizu Kumanovo ili gde
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)