Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kokoska i devojka sa korpom
Iskreno receno nemam pojma gde se nalaze ovi znakovi sa fotografija i ne znam i ne razumem o cemu robinhud pise . Ovakvih oznaka ima na sve strane ali postoji zapis u kom se pominje devojka koja nosi korpu i u ruci drzi kitku (buket ) a ne krusku .  U istom tom zapisu se pominje i ralo i volovi upregnuti u to ralo ali i manastir isklesan na steni i jos mnogo toga . Sve je to visoko na steni u potkapini i odatle se posmatra dolina u kojoj su bile ostavljene ostave .
Sve ovo se nalazi ,kao sto sam i napisao , levo od puta Kalna-Pirot i blago se zaista nalazilo na mestima kao sto je i opisano .  Tragaci jos uvek posecuju ta mesta i prevcu zemlju po ko zna koji put i jos uvek se pronadje po koji turski novcic . Pevac se nigde ne pominje niti osmice niti bilo kakva slova  ali ne bi bilo prvi put da neko naknadno nesto docrta.

Postoji jos jedan opis gde se pominje devojka sa kotle i tavuk ( kokoska ? ) i to je opis za Isperlik . To bi trebalo da bude negde u okolini Svrljiga i oznake bi trebale da budu visoko na steni i da do njih vodi uska putanja . Odatle se gleda preko reke gde se trazi karakteristicno mesto uz pomoc kojeg se trazi  ostava .

Odgovori
Druze Robin Hude sbvako ima pravo na svoje licno misljenje.E sada bda li je neki opis laznjak ili ne nije na tebi niti meni niti bilo kome da sudi o tome.
Odnosno covek je zapoceo temu za devojku sa krosnjom u ruci.
Po ovome sto imam ja a zato sam i pitao pored devojke treba da bude ralo, Petao devojka  u ruci drzi krusku tri osmice jedna u drugoj uklesane.
Nikad bio tamo nisam nti znam gde je to jedino sto pise da je okolina nisa.
Ako se uklapaju oznake resenje imam za sve znake na tom mestu pa i za te tri osmice jedna u drugoj.
Rece da imas sliku toga.
Nema ljutnje nema prevare niti sam ih ja ti ili bilo ko sa ovog forima ostavio mislim na zuto a steta je ne proveriti pa onda suditi da li je nesto laznjak ili ne.
U svakom slucaju opisi su iz BGod jednog turcina iz Bakarnih knjiga.(3 i jedna je srebrna) pisane su hajduckom azbukom ali slova kao da si busio iglom tom turcinu je neki prdak bio neki aga i dosao je u posed tih knjiga.Ja knjige nemam imam prepise iz njih
Na pocetnoj strani ima tri lika V.Voivoda Dmitar Kalapcija i Pop Martin.
Pozz i srecno
Odgovori
Ko je lepo čitao kao robinhud što je sve pročitao. RAZUMEĆE
Odgovori
Dekisa vredi proveriti,  sa nekim ko zna to mesto i želi saradnju
Odgovori
Da druze a sto se tice ostalog mislim na zvione helikoptere bem ga tenkove.Neko je ipak bio pametan po mom misljenju barem.Nadam se da ne gresim.
NIJE ko neki razbijao oznake vec je kucao stemovao druge pored njih tako da moze da ispadne svasta dalje ali origan je tu sacuvan.
To je moje misljenje mozda i gresim.
Pozz
Odgovori
Vredi sve proveriti. Gde smo sve bili i za kojekakve gluposti,  što ne bi proverio i tu lokaciju
Odgovori
Pozdrav dragi prijatelji, procitao sam Vase komentare i bez da se ikome obracam er sam svoje vec rekao, obecane oe sam dao uvek ispostuem pa cu to i sada uraditi.

Nisu dekisa tenkovi već e dovolno da samo pogledate sledecu fotografiju a potvrdite sebi i na fotogrfijama Cool-a

[Slika: xm5rmq.jpg]
Odgovori
Mozemomi sebe tesiti ili zavaravati ali neke cinjenice nikako ne mozeme prenebegnuti. Ako cemo da sada ovo veoma lepo avionce smatramo nekakvim "orlom sa rasirenim krilima", nek ga svako tako i dozivljava, nemam nista protiv.

Neko e od mene trazio fotogrfiju rimljanina sa pevcem ili kokoskom na ramenu (ne bitno), tako da Vam prilazem  tu fotografiju.

[Slika: mizceq.jpg]
Odgovori
Ono sto je jos ostalo iz cele ove price su te Vase "tri osmice jedna u drugu "  ili "tri u jedan. Bez da ista komentarisem dalje eto Vama i te fotografije tih Vasih osmica, er mislim da Vam ne trebam dalje ista obasnjavati. Ako mislite da ove fotografije poticu sa mozda vise lokacija, ne sve je to tu na nekom manjem odstojanju. Opet se pozivam na Cool-a er je ocigledno jedino on i bio i licno video sve ovo na licu mesta.
Oo e ono sto se u tim laznacima spominje kao tri osmice jedna u drugu. Voma prosto i jednostavno.

Svakako da kako vecina Vas i kaze, nikada ne treba odustati i sve proveriti i bez obzira sto e sijaset ljudi obislo ceo taj okolni teren i nista, ni naznake od bilo cega u okolini ovih znakova. Vola je Vasa i nikad se ne zna pa samo napred i proveravajte ja Vam zelim svaku srecu.

Za kraj samo TRI OSMICE :

[Slika: 2rzri36.jpg]
Odgovori
moram da priznam da je covek u pravu
sve potice iz 2 sveckog rata
robine samo sam te cekao da kazes za avionce
nepije nista vodu
ali ove slike sto je blacktrack izbacio piju vodu
ali su udaljene oko 20 km od ovih znakova koje si ti i izbacili
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum: