Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kokoska i devojka sa korpom
Opet ne pratite sta pisem, cela ova tema kao i njen znak se ne odnose na te znakove vec na znakove koje sam ja postavio. devojka bez jedne cipele, petao, rimljanin
Odgovori
Ljudi ima li ga Ralo ili nema.
Dtruze Strepnja ima li ta devojka krusku u levoj ruci.Postoje li tri osmice jedna u drugoj, petao itd.
Ima neki opis po njemu se pominje ovo sve navedeno.
Pozz
Odgovori
(21-06-2016, 12:37 AM)strepnja link Piše: ovog coveka koga je postavio robin hud nedostaje mu petao na ramenu kao i devojka covek i ostalo cela slika je na bogdanici na velikoj ploci sa gomilom znakova pa i ralo ispred devojke na 70 do 100 koraka je dama(mica) ne treba dzip da se dodje do tog mesta moze i jugo da dodje barem je moglo kad sam bio zadnji put pre 4 god ko ima opis neka se javi

Pozdrav Strepnja,
E ako si im rekao i za dzip i za neke druge stvari.

Analiza teme:
Ocigledno da niko, ama bas niko, ne procita ko je sta od nas ovde na ovoj temi, napisao, pitao, postavljao ....... ? Tema se otvara (sto je vrlo fer rkao Bactrac) u ime nkoga ko navodno nije na forumu ? Ok, moze biti i ne sumnjam u istinitost  izrecenog od Backtraka.
Onda se pojavljujutipovi sa nekakvim njihovim varijantama i varijabilima (kruska, tri osmice, ....ne znam sta sve jos). Ocigledno da neki imaju neke njihove podatke ili neke njihove "originalne opise" po kojima se ravnaju i insistiraju na znakovima koje samo po njima trebaju postojati i nikako drugacije "im se ne uklapa".
Ja, koliko se salio sa nekakvim limitiranjem u evrima (jer je to naravno sala i tako je trebate shvatiti), sam vema lepo rekao i kazem - To Vase efamtomsko ralo postoji i veoma se jasno vidi na prilozenim fotografijama Cool-a, a ne mojih fotografija Bactarc. Naravno da se to vidi i na mojim fotografijama sa kojih sam samo isekao neke detalje koje ste od mene trazili pojedini. Naravno da detalje sa ralom nisam jos uvek postavio u nadi da ce bar neko od Vas prepoznati to ralo na vec postavljenim fotografijama od Cool-a.
Tri osmice postoje i ta fotografija jos nije postavljena. Postavicu je kada i ako budem hteo, posto je veoma ocigledno da i to sto Vama ljudi postave (fotografije) i ono sto ste pojedini od Vas licno videli svojim ocima na terenu, niste prepoznali.
Lepo sam u jednom komentaru rekao: Mangupi koji su nesto zapisivali, a cije neko zapisivanje ocigledno ne razumete sta je pisac hteo da kaze, veoma mudro objasnio neke pojmove samo njemu znane i prepoznatljive.
Ako Vas neko natera da nesto naucite, a ovde imate sasvim dovoljno podataka i materijala da sami nesto skontate , a ne da Vam se da sve na izvolte i na tanjiru, onda se ljutite i pravite nekoga budalom i krene vredjanje.
Zamislite da sva ova Vasa nervoza samo ovde na forumu i nacin ophodjenja prema nekome koga i ne znate a hoce da Vam pomogne, se sutra preslika negde na terenu i u nekoj potrazi. Vredi li sa takvim pojedincima koje su se samo na ovoj temi pokazali u pravom svetlu, sutra izaci negde sa njima ne teren i imati u njih poverenje??
Umesto da se lepo zagledate, zamislite (bar ovi koji su te znakove videli licno ili sada na fotografijama prepoznaju neke stvari), svoju nemoc transformisete u vredjanje i omalovazavanje.  Pa znate kada ce Vam se onda nesto kasti ili pokazati ?  Nikad.

Naravno od moje dobre volje, tek da Vam sve to sto sam tvrdio i fotografijama pokazem, zavisi da Vam se ista pokaze ili prilozi jer test ljudskosti i medjusobnog postovanja niste prosli i bez obzira sto Vas sve znam otprilike ko je ovde i sta je.
Tako da je moj savet da krenetelepo redom od samog otvaranja teme i da procitate ko je sta napisao i sta ko postavljao i objasnjavamo, pa tek onda svalti drvlje i kamenje na robina huda, gde je dezurni krivac sada jer eto tvrdi pazar i nece da pokaze ili nece da nekome nesto da. Hteli bi ste da nesto dobijete a da nista ne date ? Klasika od ljudi i nacina postovanja na forumima.
Saberite i oduzmite ja Vam rekoh posteno i od srca. Ko sebe prepozna u blo cemu sta sam rekao neka se ne naljuti nego da sam sebe preispita zasto je krenuo provokativno sa nekakvim tonom vredjanja bespotrebno.
Ovo je forum i naravno da pored ozbiljnosti treba se i nasaliti , nasmejati, ali ne i vredjati nekoga zbog svojeg neznanja ili pronalazenja nekog "kljuca" odgonetke u opisima koje ocigledno neko eto tvrdi da ima.
Sve Vam je tu na dlanu ali adekvatnog opisa nema niko i to je problem sa svom ovom temom sa kojom je krenuo Bactrac u nameri da se javi neko sa odgovarajucim papirima , koje ocigledno niko nema.
S postovanjem,
Vas robinhud
Odgovori
Lepo receno robine.
Odgovori
Big Grin
Odgovori
Moram da napomenem da ova slika nema veze sa otvorenom temom. Sliku postavljam iz razloga zato sto sam obelezio to cuveno ralo. Mislim da ne gresim, ako gresim tu su kolege da me isprave

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
robine u pravu si
Odgovori
Ljudi i postovane kolege srecno sa prepucavanjima i ostalim stvarima.
Takodje srecno sa sresavanjem ove lokacije.
Pozz
Odgovori
(21-06-2016, 01:44 PM)Backtrack link Piše: Moram da napomenem da ova slika nema veze sa otvorenom temom. Sliku postavljam iz razloga zato sto sam obelezio to cuveno ralo. Mislim da ne gresim, ako gresim tu su kolege da me isprave

Eto vidis moj prijatelju Bactrac kako treba da ti radi malo kefalo i da imas malo bolje oci, da to je to tvoje i Vase famozno ralo. Ima i ručku gore da se podigne i spusti u zemlju prilikom prevrtanja zemlje. Sve je na mestu samo treba malo strpljenja i malo više živaca. Sam si cini mi se postavljao fotografije raznih vrsta tih rala i vidis kako ti se posle malo duze vremena otvore oci ? Samo bez nervoze i nestrpljenja i sve se moze objasniti.
Naravno ostaje nedoumica oko one famozne 3 osmice "jedna u drugu". I one su tu ali nisu obuhvacene niti jednom fotografijom.
Odgovori
Da, objavicu Vam i fotografiju tih famoznih 3"3 osmice jedna u drugu", mada Vam pre svega trem reci nesto drugo.

Ti neki opisi koji kolaju bas o ovoj lokaciji i ovim znacima ima veoma prepoznatljivu falsifikatorsku pozadinu bas nekih pojedinih tragaca koji su videvsi ove znake , onda napravili svojevrsnu pricu ne bi li podstakli mastu ljudima i, kao sto vidite, kako neko rece da se glodjemo ovde bez ikakvih potreba. Bacis jednostavno kosku i pustis kojote da se glodju jel te Smile ?

Tako je verovatno i do naseg kolege dekise dosao neki varijabil sveukupne necije budalastine koja je htela da od ovih znakova napravi svojevrsni hit i da , naravno nekome "uvali taj kao zapis" ! Ko zna do kojih je kasnije doslo do ruku ili do usiju ista prica a onda je svako na nju nadodavao nesto svoje ( Plandzija slusaj i zapisuj Smile  ). Od ustiju do ustiju i sve kasnije kao i sada naravno, ljudi se pokolju u prodavanju nekoga znanja ili ko ima dokumenat i tome slicno.

Ovi klesani znaci nikako ne podrzavaju nikakav putokaz za nesto ostavljeno. Niko i nigde ne ostavlja sijaset znakova, ovoga tipa da se oni mogu videti i iz aviona jel te?

Ove je zakove klesao nekoliko njih u toku i za vreme drugog svetskog rata. Ljudi koji bitisu u okolini ovog mesta Vam svakako najbolje mogu reci da li je u tom potesu gde se nalaze ovi znaci za vreme drugog svetskog rata bitisala neka jedinica od strane cetnika ili partizana.  Veoma je ocigledno da iz cele one kasnije price od strane onoga koji je "bacio kosku" sa pisanjem plana , proistekla i "kruska u ruci devojke", i "rimljanin" i "ralo" i "tri osmice jedna u drugu".
Tvorac toga "laznjaka" je , mora se priznati imao veoma bujnu mastu i veoma vesto je prikrivenim recima hteo da asocira (davajuci izvitoerena znacenja pojedinim znacima) na veoma dobre znakove koji vode ka nekom nalazu.

Da se iko malo bolje zagledao u sve ove znakove, video bi veoma lepo da postoji jedan uklesan znak koji se ni po čemu ne uklapa u sveokupni ambijent svih znakova.

To je ona fotografija koju je neko postavio zaokruzenu pitajuci da li je to "ralo", a to je nista drugo nego obican AVION !!!

U nekim tim falsevima ima i podatak , pored svih ovih koje ste dali da se tu treba naći , pazite sada : "ORAO SA RASIRENIM KRILIMA"!
Pisac falsifikata je cak i ovaj uklesani AVION prekrstio u "ORLA SA RASIRENIM KRILIMA " !

- Od pilota sa onom koznom kacigom na glavi je postao "RIMLJANIN", od pevca "KOKOSKA" , itd, itd.......

Nadam se sada da je svima Vama bar nesto jasnije i da nema potrebe za nikakvom daljnom prepirkom ili raspravom po pitanju ove teme ? 

Hto sam Vam samo, mojom pojavom na ovom forumu, reci da nije zlato sve sto sija i nije svaki uklesani znak oko cega se uvek treba zamarati a po najmanje podizati tenzije koje nikome nisu potrebne i bez razloga su.
Mozete udarati minuse ili pluseve koliko Vam volja, jer vidim da se i po tome mere uckuri Smile , istina Vam je ova pa kome milo kome drago, ja tu nista ne mogu.

Ostajem u obavezi da Vam kasnije objasnim i fotografijom (autenticnom fotografijom sa tog mesta), pokazem te njihove OSMICE TRI U JEDAN, ako bar ovi koji su videli na licu mesta sve to , poput Cool-a, nisu razumeli sta je taj pisac falsifikator i ovime hteo da kaze.
Kome sta dalje nije jasno i iz svega izlozenog, neka pita brate. Neznanje ili nesto ne znati ili se ne setiti, sklopiti kockice,.... nije sramota i zbog toga niko se ne sme ljutiti. Niko nije sveznajuci, pa ni ja ali zato pitati i dobices nekada, ma kada i odgovore.
Zao mi je drugari sto sam Vas sa ovom temom i ovim znacima , vecinu Vas razocarao, ali eto to Vam je to.

Sve Vas pozdravljam i ja se ne ljutim na nikoga od Vas jer nemam razloga. Upamtite da je ovo samo jedan obican forum za razmenu reci, misli i iskustva i tako ga trebate prihvatiti.
Pozdravljam Vas do malo kasnije.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 6 Gost(a)