More sine Dragane umesto sesir kotal na glavu i neboj se nista .Pored moravu imas vrbovo pruce kolko oces za raklju a ako se sapletes i cvoknes sa kotal o neko vrpce ima da ti se pojavi i nepoznata svetlos garantovano. he he he.
Teme: 5
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Samo da dodam na ovu temu sledece.
Procitao sam gomilu gluposti na racun plandzije koji u ovom zanatu zaista moze da nosi titulu jer vi gospodo koji ga ismevate(pri tom niste dva novcica iskopali,a u sve se razumete) i pravite posalice na njegov komentar o cetvrtom agregatnom stanju, bolje prvo konsultujte udzbenike pa krenite da vredjate.Nije mi namera da nikoga od saljivdzija uvredim, ali ovo nisam mogao da precutim.
Za pametnog je ovo dovoljno.
Pozdrav
Posalice nemaju moj prijatelju veze sa agregatnim stanjem dal bese drugo dal cetvrto j...m ...a
Procitaj jos neki put nasmej se malo a i razvedri prosetaj malo i kada ti se glava razbistri od blaga i od magaza shvatices da su i pesma a i ova nasa svrliska sala vazne za dusevno zdravlje...... Ismevanje je nesto sasvim drugo i jos dotle nismo dosli ovo su posalice a tu ce se prepoznati i oni sto bi u rupu stepenicama [mora da im se vuzgaju opanci] a nemaju znak jer cekaju da uvate coveka sa planovima .Igraj posteno i neboj se nista drugacije moj prijatelju nemoze.
Teme: 7
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Postovani g.Timahum,
ja Vam licno verujem da ste videli tu svetlost.Mislim da se ona neodnosi na zakopano blago vec se radi o manifestaciji entiteta(spiritualno bice) viseg ranga...recimo Andjeo,tok su jednostavnije sfere ili orb manifestacije ljudskih duhova.Svako to vidi drugacije shodno svom duhovnom postignucu,ali vecina neutreniranih ljudi takva bica vidi kao svetlosnu loptu recimo.
Ono sto je g.Plandzija spomenuo kao vatrenu loptu i 4 energetsko stanje je takodje moguce i to je Nikola Tesla patentirao....ali za stvaranje takve lopte su Vam potrebni uredjaji i to je ipak nesto drugo.
Pojava magle koja se iznenada javlja sa hladnim talasom...recimo u doba godine kada to nije normalna pojava cesto ukazuje da je krenula manifestacije nekog negativnog entiteta.
Za sve ovo postoji nacin zastite a i rukovanja.
S postovanjem,
Vudi Alen
Teme: 4
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Jedne prilie u Spacvanskim sumama u okolini Vinkovaca,ja i ekipa smo razapeli satore sa namjerom da pecamo par dana na Spacvi. Prvu noc,posto sam vozio nije mi se dalo da pecam,pa sam se uhvatio satora i pive. Samo mjesto je izgledalo pomalo sablasna,a pomagalo je i to da se covjek osjeca nespokojno i sam naziv. Mjesto se zvalo Smajin Most. Elem. U pla noci mi se primokrilo i izadjem vani. Onako bunovan i mamuran ugledam neku bjelkasto zutu svjetlost u sumi,koja je titrala veoma izrazajno. Nisam nesto plasljiv covjek,ali sam se tada dobro uplasio.Moja ekipa je bila nize niz vodu,pa nije bilo sanse da dreknem i molim za pomoc.Neznam ni dali bih imao snage za to. Vratim se u sator i repetiram pistolj u iscekivanju aveti,duha,vampira ili jos nesto gore.Nista se nije desavalo.Ujutro,izlaskom sunca,strah se rasprsio.Odlucih da odem i vidim sta je to u stvari bilo. Naravno,sve ima objasnjenje,pa i ovo. Bio je to jedan stari panj,koji je dosta natrulio i od trulezi,koja se raspadala isijavao je fosfor :-))