Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pomos okolu ovaj znak
Zdr.Nov sum na forumov,od zapadna makedonija sum pa me interesira ako mozi pomos okolu oviaj znak.

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Sto ne probas da otvoris to tu
Odgovori
Nemozi da se otvori zosto ovaj znak e na golem kamen,no vo pravec na ovaj znak ima drug znak,za koj ne sum siguren dali e praven od covek ili e delo na prirodata
Odgovori
imas li slika od drugiot znak.ili objasni so zborovi.a ova da nemoze da se otvori?
Odgovori
A ovaj znak pokazuva na pestera?Site tri strani se so ista dolzina
Odgovori
Nemozam da go objavam drugiot znak mi pisuva doslo je do greske,ama ke probam da objasnam.Drugiot znak se naogja svrten vo pravec na ovaj znak na slikata i pokazuva kon nego.Ako nema pokasno nekakov problem ke probam da objavam sliki
Odgovori
mene mi lici na otvorena lepenka moze e izvaden kalauzot, kolku e siroka i dlaboka...
Odgovori
Site tri strani na triagolnikot se 3cm, a za dlabocina neznam,nemam mereno
Odgovori
od kaj si potocno od koe mesto si od zapadna makedonija mozi mozam da ti pomognam.pozdrav
Odgovori
Edno e na slika drugo e vo zivo vo sekoj slucaj interesno e probaj so metal detector vidi
Mozno e da bila Lepenka povejke lici na toa da bilo, ama sega vo ovaj slucaj ZOSTO SE NABIENI TIE 2KAMENJA
I pod niv ima zemja?? Se gleda deka kladeni se kamenjata ..vo sekoj slucaj proveri so detector pozz
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)