Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dve devojke-planina Devica
#1
Nad kladanac dve devojke sa kikicama uklesane na stenu.Zna li neko ovaj znak?
Odgovori
#2
Blizu klaenca su bila tri kamena naredjani jedan na drugi .
Odgovori
#3
Desno od kladenca?
Odgovori
#4
trazi ripavke devojke nadji veliku ploću kod krive buke tu smo se više puta odmarali,i tu se oprostimo i odatle odosmo na Pandiralo...........duplirana tema.....
Odgovori
#5
U pitanju su slike na stenu,a ne figure od kamena.Kad pijes vodu na kladenac i podignes glavu videces ispican znak dve devojke.Poznaces ih po tome sto obe imaju ispletene kikice.Tako pise kod nas i tako i samo tako trazimo i na terenu.Pomenuli ste plocu na kojoj su odmarali i ostavili malo za drvare.Nad plocom je drvo,kriva golema bukva koja pravi hladovinu i ako hoces da prodjes dalje moras da se malo sagnes da ne lupis glavom.
Odgovori
#6
Pozdrav kolegi Novaku77,
i jedna molba od strane moderatorske sekcije. Uzevši u obzir da danas već drugi put dobija informaciju da je duplirao temu.
Moli se pomenuti član da pre nego što postavi temu, izvrši sve potrebne radnje pretrage foruma po ključnim rečima u cilju iznalaženja tema sa željenim informacijama. Pa tek tada ukoliko to nije urodilo plodom, dakle nije pronađena ista ili sadržajem vrlo slična tema, NOVU TEK TADA POSTAVI!
Ukoliko se srodna ili ista tema nađe pisanje se nastavlja u njoj


Odgovori
#7
Ok,nije nikakav problem,moze i ovako i onako.Cilj nam je isti...
Odgovori
#8
Zaboravih za tri kamena desno od kladenac jedan vrz drugi na  gornji ima krst.Pare ispod?
Odgovori
#9
Devojke pored kladenca postoje(ili su bar postojale).Mislim da je neko na forumu opisao gde se tacno nalaze da se ne ponavljamo.Imas li jos nesto opisano za njih pa da probamo da ih nadjemo?
Odgovori
#10
Na zalost nema,vrlo su sturi podaci.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)