09-05-2016, 10:23 PM
ima se...... nego imali tu desni srp,tri vodopada i zli dol ciganin sa ....mrzimi me da pisem jer sve se isto trazi i pise.....
Dva kamena zvana brat i sestra
|
09-05-2016, 10:23 PM
ima se...... nego imali tu desni srp,tri vodopada i zli dol ciganin sa ....mrzimi me da pisem jer sve se isto trazi i pise.....
11-05-2016, 09:48 AM
Brankov,pored coveka sa bradom (to je kamen oko 60-70cm izglada kao covek od pasa pa na gore) neki turci su mi rekli da potrazim na tri koraka od coveka na 30 cm dubine kamen kao repa-cisir i ako ima tu su pare Kolje mandradzije... Taj kamen sam nasao bas tamo gde su rekli... Nerealno zaista Nazalost izgubio sam kontakt sa tim ljudima. Srp ne znam,a ovi vodopadi i zli dol su daleko... Mozda i deset kilometara,u reonu sela Petacinci i Iskrovci. Pomaze li ti to nesto?
13-05-2016, 05:09 PM
Nisam kuci treba da ga ima covek sa bradom, tu ima veliki opis i dosta se znaka traze i mesta poz..
14-05-2016, 06:28 PM
Kad pogledas u papirima kazi sta se trazi pa da potrazim Mesta se,po mom iskustvu dosad vrlo retko zovu isto kao u vreme kad su pisani ti opisi... Al kad se sve to iskombinuje sa znacima koje nadje
O,mozda nesto i uradimo... Pozdrav
17-05-2016, 07:53 PM
klisura u taj reon ima mesto glavaniste tu u blizinu se trazi (Vrzijot) i tu je reka tu je isklesan smok koji gleda u polovin coveka sa bradom i tu ublizinu su kosti na voj. Mirco pa idi na koznicu tu ima zmija sa krst i tu ima manastir Kozma i Danjan . Neznam dali je moj sin poslao pravi plan vezao se za coveka sa bradom i zmijom.......poz.
18-05-2016, 12:05 PM
BrankoV ima covek sa bradom, sedi, u desnoj ruci drzi knjigu.
18-05-2016, 04:17 PM
Brankov,klisure tu nema. To je kao neka dolina,al nema reke vise je to recica-potok i nije bas blizu pola coveka sa bradom... Ako je smuk pored reke i kazes da gleda u pola coveka sa bradom,logicno je da oba znaka budu pored reke,a covek sa bradom nije pored tog potoka. Glavaniste? Moze li to biti golemo gradiste? Ako je tako to ima u reonu. Vrzijot ne znam sta znaci kao ni koznicu. Ne lici mi da se opis poklapa sa mestom,ali potrazicu tog smuka (jel on blizu coveka sa bradom?) Potrazicu i zmiju i krst. Al kazem ti ne cini mi se po tom opisu da je to taj teren. Pozdrav
|
|
|