Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RADJENA PECINA
jedna ruka treba da bude prema Berovici, neznam dali ste nju trazili.  sto se tice same ekipe oni na svakom kamenu vide po tri znaka. 
Odgovori
a sto se tice grobnica, one su na oko jedan kilometar od  lokaliteta.
Odgovori
Sve je kao na filmu.... i sam znas Minco da su filmovi napravljeni na osnovu istinitih nalaza.... mesto je stvarno kao iz bajke...

Anunaki
Odgovori
A premocno Smile fino izgleda jeli puno duboko dole u pecini ?
Odgovori
daaaaaaaaaaaaaaaaa
jedno 20 tak metara
;D
Odgovori
Ovi znakovi su vec realniji i imaju istu boju stene... Ne kao oni beli hajducki znakovi koji su nedavno isklesani... Interesantna pecina, detektor u ruke i odraditi...
Odgovori
Pozdrav Luka
Moje skromno misljenje je da ovi tu samo sto nisu avaksa pustili . Nista od detektora u steni . Radili su kao sto rekoh (ne ide da se ponavljam ) a kasnije i LOKO potvrdio verovatno po nekom zapisu ili po necijem osecaju . Rezultat mi nije poznat .
Odgovori
mozgovi  .....ovakve pacijente smesta hapsiti i poslati da kopaju po zabeli bar neka vajda od njih inace u normalnim zamnjama ovako nesto se tretira kao teze krivicno delo da ne spominjem nanesenu stetu
Odgovori
neznam samo zasto silni pravnici i dezurni ispravljaci krivih drina glasnogovornici o zakonu pravu pravdi i postovanju istih cute i pustaju da se ovakve stvari desavaju
ajmo patriote pravnici strucnjaci vase cenjeno misljenje NOVICA i ostali da vas cujem
Odgovori
Ovde nema elemenata krivicnog dela protiv spomenika od istorijske vrednosti. Cak sta vise svojim radom su doprineli otkrivanju mozda mnogo veceg pecinskog kompleksa koji je bio zatrpan. Ja i moji prijatelji speleolozi pre 10 godina smo otkrili nekoliko pecina u Homoljskim planinama, premerili napravili nacrt i poslali Speleoloskom savezu Srbije nacrt i sve uz nju, cak smo bili i u lokalnim novinama za otkrivanje tih pecina. Ovde nista nije sruseno ili unisteno, tako da ne vidim osnova da bilo ko sta pokrece protiv tih ljudi. Druga je stvar ako se razrusi arheoloski lokalitet tu ima osnova a ovde kod ove pecine je smesno bilo sta komentarisati. Ako nista ne nadju neka je premere naprave skicu, napisu lokaciju i neka posalju Speleoloskom savezu Srbije.
Pozdrav
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)