Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
danasnji znakovi
danasnji izlazak na teren i neke slike nastavak od prosli put

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
ima li neko neki komentar
Odgovori
i niko nece da komentarise....
Odgovori
Za ove znakove da znam pa da kazem nesto, ali zaomije ne znam. Koliko vidim niko nece da pomogne ili je isti slucaj kao i samnom...
Pozdrav kolega...
Odgovori
zato sto se ne vidi najbolje druze pretpostavljam da zato vecina i ne komentarise,obelezi nekako na fotografijama sta je klesano-na sta mislis da treba da se obrati paznja jer se sasvim drugacije-bolje vidi uzivo-na licu mesta a drugacije-slabije na fotografijama.
inace klesane rupe u dosta slucajeva oznacavaju grobna mesta
Odgovori
evo slika

Odgovori
ovako kako si obelezio stvarno ne bih znao tacno da ti odgovorim,izgleda da je sve zajedno jedan crtez-celina-mapa i tako treba gledati,to bi mozda neko od starijih kolega mogao da tacno kaze,ali koliko vidim kles oznacava da imas tu negde podzemne ostave  medjusobno povezane

inace kombinacije klesanih rupa-u redu,u trouglu ima povise znacenja:
3 rupe u redu poredjane po velicini-gledas pravac od najmanje ka najvecoj
3 rupe u trouglu poredjane po velicini-gleda se pravac od najvece ka najmanjoj
3 rupe iste velicine u trouglu-ostava je na 3 koraka prema istoku,ili je u blizini negde ulaz-pecina  itd
4 rupe iste velicine u redu-grob,grobnica 
i jos dosta toga.... 

Odgovori
znakovi su na desnoj strani ulaza u pecinu. evo slika pecine. i meni se cini da je to sve jedna celina i da tu ima jos znakova koje ja mozda nisam opazio.

Odgovori
ima li neko komentar za sliku pod brojem 308 sta znaci znak crtica i oko nje dve rupe koliko palac da stane u njih ili oko 1,5 cm dubine a sirine oko 2,5 do 3cm a linija je duzine oko 15cm
Odgovori
308  je znak najverovatnije za nesto oko ulaza u pecinu,najpribliznije sto sam uspeo da nadjem na ovoj slici imas pod 18. 19.

a taj crtez i ako nadjes jos nesto mozda mapa hodnika-tunela unutrasnjosti a tacke-rupe mesta na koja trebas da obratis paznju?    u svakom slucaju nepotrebno je da se i kaze-pretrazuj pecinu detaljno

Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)