Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IGSL Dva u jedan
Ok  - hvala .
Odgovori
Evo stigo je nov osciloskop, za koji dan stize i original sonda.
[Slika: 2011-12-01%25252013.52.03.jpg]
[Slika: 2011-12-01%25252013.52.55.jpg]
[Slika: Osciloskop%252520DSO.jpg]

tako da cu probati da iskopiram sondu.
Odgovori
Evo sta kaze ova mala spravica.
Prva slika je od sonde koju sam ja pravio
[Slika: Osciloskop%252520DSO.jpg]
i lepo se vidi da sam omasio fazni razmak.
Ova druga je originalna sonda.
[Slika: IMAG004.jpg]
Odgovori
@petravka

Da li su ti stampane plocice na prodaju? Voleo bih da probam samogradnju...

Pozdrav!
Odgovori
Da, plocice su na prodaju.  Plocica i spisak delova sa semom gde su veze za potenciometre. Plocica je 1500 din.
Kuciste za sondu je 1000 din. i uvodnica 200 din.

http://www.skrivenoblago.com/forum/index...621.0.html
Odgovori
(06-12-2011, 09:16 PM)petravka link Piše: Da, plocice su na prodaju.  Plocica i spisak delova sa semom gde su veze za potenciometre. Plocica je 1500 din.
Kuciste za sondu je 1000 din. i uvodnica 200 din.

http://www.skrivenoblago.com/forum/index...621.0.html
Petravka,iako se mnogo ne razumem u detektore ovo je za svaku pohvalu.Sve izgleda originalno uradjeno.Ona bugarska konstrukcija je kao plan za traganje za blagom i koju niko ne moze da protumaci
Odgovori
Zanima me postoji li u Hrvatskoj distribucija plocica za IGSL?
Ili barem netko kome se dade natezati sa slanjem u Hrvatsku?
Rado bih slozio par detektora, malo VLF i malo PI, onako za relaksaciju, a to znaci da se ne zelim natezati s izradom plocica.

Pozdrav Ivici (ako je tu). Svidja mi se to sto radi.
Odgovori
(22-09-2011, 01:49 PM)petravka link Piše:Pozdrav svima. Ovih dana sam na jednom forum u potrazi za dobrim detektorom naleteo na opsirnu temu vezanu za detektor TGSL. Kada sam sve to proucio, video, odlucim se da ga napravim. I bas pre same kupovine delova odlucim da kontaktiram tvorca istog. Odmah me je posavetovao da je mozda bolje da pocnem izradu novog IGSL detektora. Objasnio mi je ukratko koje su prednosti istog. I realno jeste bolje da odmah imas duplu tonsku diskriminaciju, vise nema bojazni da ce se nesto od plemenitog metala preskociti u slucaju da se predmet nalazi pored eksera  Wink
Mada  nije toliko bitno sto ima dva zvuka - koliko je bitno sto u tom slucaju nema maskiranja i nista ne propusta u zemlji
TGSL je konvencionalan detektor sa 2 kanala i mesanjem a IGSL ima 4 kanala u 2 bloka i nema mesanja izmedju ta dva bloka.

[Slika: IGSL%252520MUSK-coils-S.jpg]

IGSL Dva u jedan

U prilogu vam dajem dve seme. Jedna je sa sondom DD27cm sa karakteristikama za TGSL a druga je za Musketeer sondu.
Kasnije cemo i o njenim karakteristikama.
Wink
Odgovori
Dali postoji neko u Hrvatskoj da izrađuje ove detektore?
Odgovori
(27-12-2012, 08:10 PM)skiper link Piše:Dali postoji neko u Hrvatskoj da izrađuje ove detektore?
Pozdrav skiper,javice ti se kolega iz Bosne,radi ih vec neko vreme,ali je zauzet vrlo,tek po novoj godini ce imati vremena.Pozdrav..........fixxx Smile

"Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista"
- Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 8 Gost(a)