Druze Zlatkoo, nista licno i zlonamerno.Neznam koliko se dugo bavite ovim hobijem, ali po meni licno neznam koje i kakve planove posedujete sto je manje bitno.U sustini zvana mesta i znaci se dupliraju na vise mesta rcimo mesto zvano,,Rakov dol,, pored drugih oznaka ima i rak sa polomljenim kljestima jednim, takodje se pominje rak sa jednim polomljenim kljestima u okolini Kladova, takodje u okolini Velikog izvora kod Zajecara, Panice ima svuda, polumeseci sablje, kantari Vage, Sunce, Puske, pistolji itd. Po meni ponovo kazem bitan je period iz kog dotiraju ti Planovi (pod uslovom da su tacni nisu harije samo posto se isti planovi vrte u krug) i takodje je bitno da li se to selo ili mesto zvano tada nalazilo na tom mestu ili su zbog Turaka morali da odu u zbegove i formiraju nova sela dajuci im imena straih i stara imena mesta u novim mestima gde su formirali selo.
Toliko i nista licno samo sam napisao moje iskreno misljenje posto se sve isti planovi vrte u krug.
Pozz i sve najbolje i srecna nova godina svima i puno uspeha
Izvinjavam se posto jos uvek nisam navikao da smo vec 3 dana u novu 2016. pa mi je tih 15-ak meseca jos uvek prosla godina.
Od tada se nisam vracao na tu lokaciju zbog posla pa sam izgubio pojam o vremenu a vredi se vratiti jer taj deo ima jos mnogo toga da da,narocito pored samog supljeg kamena gde su rimske zidine
Колега декиша, тачно је да су знакови дуплирани и да се траже на више места по Србији као и по суседним земљама! Прави рак је на месту где се нашао знак а тај знак као и терен око њега одговара плану, опису е то може да се покуша да се одради, наравно ако већ одавно неко други није одрадио!
Колега labtec1 нисам могао да видим знак који сте поставили избацује ми неку грешку ал колико сам схватио из вашег писања знак је био затрпан земљом, мислим да није то место које тражим, камен на коме је паница искована треба да је специфичан по нечему, за друго место знак паница треба да је у пећини испод ње треба да је други знак а у пећини још два знака. У сваком случају хвала вам сто сте се јавили да помогнете!
Pozdrav kolega Zlatkoo
Zao mi je sto nisam bio od pomoci ali ukoliko stvarno zelis da ti neko pomogne moras da barem napises u kom delu svemira se to trazi.
Obrati paznju na to da svi ozbiljni clanovi foruma traze ili sliku znaka ili lokaciju gde se znak trazi pa tek onda nude pomoc ili saradnju.
Kako neko od nas moze da zna da je u pitanju pecina kada ti tek posle xxx postova to kazes a trazis znak "iskovana panica" negde........ na balkanu ili u evropi.
Nemoj ovo da shvatis pogresno ali na ovaj nacin posle prvog pitanja u novoj temi dokoni ljudi trpaju budalastine i prepucavaju se medjusobno a ti ostajes bez odgovora.
Ovaj post je odlican primer za to. Ti nisi postavio adekvatno pitanje.....ja sam odgovorio ....... i evo gde smo.
Zahvaljujem se kolegi BrankoV koji je na samom pocetku skrenuo paznju na to.