Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rimski put kroz Petrovo Selo kod Kladova
Poreklom sam iz Petrovog Sela kod Kladova pa me interesuje priča o skrivenom blagu Rimljana kraj puta kroz to selo.Dokazano je da su delimično istinite priče jer je nađen kazan za topljenje zlata iz tog vremena
Odgovori
Pozdrav kolega, možda nije loše da dodate neki detalj iz te priče koju ste čuli i koja u lokalu kruži. Time se povećavaju šanse da se neko od kolega seti da je možda nešto o tome i on čuo.
Srdačan pozdrav.
Odgovori
Kako lesno se pise rimski put a naj tese da se nace cudo  ja neznam do sada  nije niko  bar da napise sta ima u taj rimski put  neka pise neko ko zna da vidimo  dali postoi takav nesto poz svima
Odgovori
od raskrnice gde se nalazi levo selo podvrska a desno manastirica kad podjes napred prema petrovom selu od puta na desnu stranu je bilorimsko naselje
Odgovori
(22-11-2015, 10:25 AM)himovich link Piše: Kako lesno se pise rimski put a naj tese da se nace cudo  ja neznam do sada  nije niko  bar da napise sta ima u taj rimski put  neka pise neko ko zna da vidimo  dali postoi takav nesto poz svima
Brate Himoviću ja ću ti reći šta ima na taj rimski put.
Prvo po njemu ima kamenja,drugo put ko svaki drugi ima gde ide pravo,uzbrdo i nizbrdo i gle čuda samo dve krivine levu i desnu još ima i poneku raskrsnicu i na njima kamen putokaz.
E obično su Rimljani krili i malo para u blizini tih raskrsnica za ne daj Bože,zlu ne trebalo.I da ne zaboravim ima tu i srna koje su ponekad prolazile a ponekad preskakale put.

Kaži bre brate nekad nešto konkretno a ne sve u nekim rebusima i zagonetkama a ako te bilo šta interesuje ja se javljam dobrovoljno da ti uvek odgovorim i objasnim.
Odgovori
crni1  sta da kasem kad dosta znas pitaj sta ti treba  ja nemogu ovde sve tacno da pisem posto u makedoniju ima prevaranti cak i majmuni i kako da pisem tacno se nikat ne pise posto cekaju na gotovo ali ja nemogu tako  i za put da ne zaboravim da kasem da si samo DVA posto si pogodio ili pa znas ja cu pak ta kasem niko nije tacno nije napisao  cta ima u staroj put  crni1  ja  dosta ovde tvrdim da je tesko ali pak cu da kasem svaku sa  srecu nikat se nezna veliki poz svima
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)