Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tumuli, trezori, grobnice...
Sve je ovde a nema dokaza!!!
I sta se desava????

Ja Sam nivajlija I zanima me .... Ima li NEKO nesto konkretno....

Explorer
Odgovori
Znaci, mrka kapa.....

Explorer
Odgovori
Poštovani kolega Explorer, u startu se morate osloboditi predrasude da je na ovom forumu ili bilo kom drugom za nešto što interesuje Vas ili mene (bilo kog tragača-zlatara, kopača... nazovite po želji) negde sve napisano.
NIJE! I NEĆE BITI!
Dakle ovde ima mnogo informacija koje treba da čine sliku; treba ali je ipak ne čine.
Zašto?
Jednostavno jer niko od nas NE ZNA SVE svi smo u posedu nekih delova tog mozaika koji je vazda izmešanih delova.
Pitate za dokaze (bez malo garancije)? Gde to ima?
Treba te da čitate, a evidentno je da to i radite i da niste sa nama samo od pre 3 dana!
I pošto niste baš tako zeleni kako volite da vas tumačimo,potpuno sam siguran da ste zaključili da ne možete biti majstor igre u svakom temenu "zlatnig trougla:"
NAISSUS-SERDICA-SCUPI
Kolega Explorer izaberite temu lokaciju i slažite svoj mozaik, ovde što i sami znate ima dobrih majstora, ali tu su i kalfe i šegrti - slučajni i oni malo manje slucajni "prolaznici" i kad kada poneko stavi sebi manje odgovarajuću masku.
Zato svakog saslušate, sporove izbegavajte i u svoju intuiciju verujte.
Elem.
Ovo nije mesto za "lezi lebu da te jedem" gotova jela su u nekoj ugostiteljskoj ustanovi.
Moj vam je savet bez prenagljenosti bilo koga hvaliti ili kuditi samo zato što mislite da ste nekog "pročitali" ovde ste i da nekom pomognete a i kroz ponuđeni sadržaj i sebe Bože zdravlja usrećite.
Puno sreće sa moje strane u budućem radu.
Odgovori
Hvala lepo Timplok...

Znaci, radis I cutis?!

Explorer
Odgovori
Dok, ne vidiš da možeš konstruktivno da pomogneš pojedincu ili zajednic, svakako da je mišljenje dobro došlo kada omogućava da se razreši neki čvor na kome se prelamaju mišljenja tako se doprinosi svima.
Odgovori
Ocigledno ljudi se pomazu! To Sam zakljucio. Da li se tebi to desilo?(mislim NEKO ti pomogao, ili ti nekom)... Cudi me, Jer ako je tako onda je to dobrooo.

Explorer
Odgovori
Svakako kolega javno mogu da kažem da sam izlazio u susret kolegama koji su me kontaktirali.
Takođe sam dobio od par kolega podršku i u informacijama ali i lučnu pomoć na terenu.
Odgovori
Za svaku pohvalu.!

Explorer
Odgovori
Dobro GURU sta ti to znaci LUCNU dal je to greska u pisanju ili te je neko PROSVETLIO na terenu,jel Luc je svetiljka pa ako ti je neko lucno pomogao na terenu znaci otkrio ti gde je nalaz ili neka ostava ili simbol a ti na forumu sve savetujes da cute da se neotvaraju da nikom ne pomazu itd,pa kakav si ti onda guru,sta onda to znaci ako niko nikom nece da pomogne ili oykrije neku tajnu koju zna,zbog cega dajes takve saveteCUTI I RADI,evo gore si tako savetovao Exploreru,zbog cega,jel treba da zse tebi javi na pp pa samo ti da znas nesto sto nas desetine ocekujemo da cujemo i da saznamo,mesecima pratim ovaj forum i bar na dvadesetak mesta naisao sam na tvoje mudrosti kako niko netreba o nicemu da prica,nerazumem na koji si ti nacin postao Guru.Koliko mi se cini ima jos GURUA na ovom forumu ali svi oni pomazu u razmeni misljenja a ti si za ono na pp i za ja pa ja i niko vise.takvo misljenje po meni za ovaj forum nije dobro,aLI TI si guru a ja obican posmatrac.pozdrav caja
Odgovori
Nemoj "kolega" CAJO stalno nekog da prozivas da je guru ili sta vec na forumu. Bitno je da si ti u svom znanju "GURU" i da u realnom zivotu znas mnogo vise od onog sto ovde pises. Kako i sam kazes "mesecima vec citas i posmatras forum" (ja taj pristup nebih ostavio.. ali to je vec stvar urednicke politike u koju se vise ne mesam) a sada si resio da bombardujes svojim porukama forum i da pustas "probne balone" sa svojim postovima. Najverovatnije da se radi o nekom ko nije bas tako "neobaveste" ali neka ti bude.
Moj savet: NAPISI NESTO SVOJE I KONKRETNO pa ocekuj komentare u problematici kojom se bavi ovaj forum. Ovako jureci "reputaciju" neces dobiti nista osim kritika a "nevidljive delove foruma" za koje mislis da ces otkriti... sta da kazem ... budi uporan MOZDA NESTO I NADJES  Wink
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)