Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skriveno blago u Srbiji
http://webtribune.rs/skriveno-blago-u-sr...ano-zlato/#
Odgovori
Prema mojim saznanjima ovaj tekst je nepotpun! >Sad
Poslednji Astčki car Kuauhtemok dok je sa rizničarem bio položen na žar u samrtnoj agoniji poverio je maldom misionaru sa brdovitog Balkana po imenu  MARTINU lokacije svog ali MONTEZUMINOG trezora!
Koje je Martin naknadno posle propasti Astečke države natenane prebacio na skrivene lokacije srpskih vrleti jedan trezor na Mali trem, a drugi kod 3 čuke.
A onda mudro rekao da je sve to u Gargovoj vodenici, a koja je ispod Karlovog mosta. ;D
Samo pitajt kolege sve znam, jedino ne mogu oko srne da pomognem ona je ključ za mnogo bitnije stvari, a ni nju ovaj tekst ne pominje. 8)
Odgovori
(22-06-2015, 01:11 PM)Timpolok link Piše: Prema mojim saznanjima ovaj tekst je nepotpun! >Sad
Poslednji Astčki car Kuauhtemok dok je sa rizničarem bio položen na žar u samrtnoj agoniji poverio je maldom misionaru sa brdovitog Balkana po imenu  MARTINU lokacije svog ali MONTEZUMINOG trezora!
Koje je Martin naknadno posle propasti Astečke države natenane prebacio na skrivene lokacije srpskih vrleti jedan trezor na Mali trem, a drugi kod 3 čuke.
A onda mudro rekao da je sve to u Gargovoj vodenici, a koja je ispod Karlovog mosta. ;D
Samo pitajt kolege sve znam, jedino ne mogu oko srne da pomognem ona je ključ za mnogo bitnije stvari, a ni nju ovaj tekst ne pominje. 8)

Uz dužno poÅ¡tovanje @Timpolok, moram da priznam da sam po malo zbunjen ovim tvojim postom!? 
Koliko mi znamo pleme Asteka je živelo u 15 i 16 veku na teritoriji Južnog Mexika. Nikako mi se ne pali lampica kakve veze ima sada Južna Amerika sa Martinom ? Verovtno da imaÅ¡ neke podatke kada si izneo ove činjenice?  Molim za pojaÅ¡njenje ako nije problem ?
Odgovori
(22-06-2015, 01:23 PM)milan link Piše: Uz dužno poÅ¡tovanje @Timpolok, moram da priznam da sam po malo zbunjen ovim tvojim postom!? 
Koliko mi znamo pleme Asteka je živelo u 15 i 16 veku na teritoriji Južnog Mexika. Nikako mi se ne pali lampica kakve veze ima sada Južna Amerika sa Martinom ? Verovtno da imaÅ¡ neke podatke kada si izneo ove činjenice?  Molim za pojaÅ¡njenje ako nije problem ?

Veliki pozdrav Milane na kraj pameti mi nije bilo da te zbunjujem mojim postom ni tebe ni bilo kog kolegu.  Smile
Prateći link koji je kolega "dark man" objavio doÅ¡ao sam do online portala sa tekstom koji je bar meni blago kazano delovao humoristično,  ;D da ne bi neke teže reči upotrebio a za radnju koju je autor primenio na inteligenciju čitalaca, pa sam eto ja hteo u  duhu humora da nas sve ovde razveselim.
Naime autor teksta je delovanje Popa Martina razvukao od Praga do južne Bugarske, pa sam se zabrinuo da nesto nije preskočio slučajno ili namerno te sam ga dopunio
sas Asteci al' bez Olmeci.  Wink
Bez brige još uvek sam onaj stari i nisam počeo da otvaram tunele od centralnog Meksika do antičkih hisara Balkana.
U nadi da mi to sve nije uzeto za kakvo zlo, pozdrav za sve članove ali i uvek dobrodošle goste.
Odgovori
http://www.021.rs/story/128144/Rio-Tinto...-vrhu.html
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)