Teme: 12
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
MOGU SA SIGURNOSCU DA KAZEM DA JE JEDAN OD SEDAM PODZEMNIH GRADOVA(PORED SREBRENICE, MAGICNOG GRADA, GRADA POBEDE....)BARANICA...ONA TREBA DA SE NALAZI BLIZU GOLUBCA(GURGUSOVCA) I TRGOVISTA PORED GRADA GRNCARA I CRKVA SV PETAR I BOGORODICA...
ZNA LI NEKO?
Teme: 3
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Opet da ponovim
CITAM DEDINE PODATKE I PLANOVE I ZA OVO MESTO SAM PRONASAO KOMPLET PODATAKA I PLANOVA A NEZNAM GDE JE ...ZNACI IMAM PODATKE
Teme: 3
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Zna se gde je to je bas poznato mesto...
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Da li ti to znas? Da li ima veliki strazar i mali strazar kamen, da li ima spomenik i na njemu krst iskovan? krst veliki ukopan na mali stazar?Crveni kamen?......
Teme: 20
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
KOLEGA AMATER NEZNAM STA JE TVOJ DEDA PISAO ALI TEBE MORAM DA PITAM KAKO SI USPEO DA SPOJIS GOLUBAC I GURGUSOVAC NEGO DA TI SKRATIM MUKE GURGUSOVAC JE DANASNJI KNJAZEVAC ZA TRGOVISTE NECU NI DA POMINJEM A BARANICA TI JE NA PUTU KNJAZEVAC KALNA PIROT TRGOVISTE TI JE U PODNOZIJU BARANICE,I JOS DA TI KAZEM ILI BOLJE PITAM ZNAS LI UOPSTE KAKO I PO KOME JE BARANICA DOBILA IME.I JOS OVO DA DODAM KOLEGA KAD NABRAJAS OVE CUVENE GRADOVE NEMOJ JEDAN DA BROJIS PO TRI PUTA CITAJ MALO BOLJE TO STO TI JE DEDA OSTAVIO,POZDRAV I PUNO SRECE U TRAGANJU
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Ja zivim u nis. Deda mi je bio iz okoline Pirota. Mislim da nisam nabrojao jedan grad tri puta jer koliko puta sam se naslusao "njihove " rasprave da je jedan grad pobede, koji se nalazi na srednju cuku . A magicni grad se nalazi kod Vladicinog Hana tako da nisam pobrojao nista lose ...ali ja imam samo 34 godina i jos sam neiskusan u ovom poslu osim sto sam se napesacio po planinama. Baranica o kojoj ti pises jeste ovo sto pise kod mene (e sada da li je ona dobila ime po baranu ili slicno neznam a i nije bitno za ovaj plan)
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
ne znam zasto toliko ima ovakvih tonova na forumu JA SAMO ZELIM DA SARADJUJEM ALI KO KAKO VOLI.OVDE IMA MNOOOGO GRUPA I GRUPICA(MISLIM U NIS) A MISLIM DA JE TAKO I U SVIM OSTALIM GRADOVIMA I UVEK POSTOJI NEKO KOJI JE PO PAMETAN OD OSTALIH I NE ZELI DA GA NEKO UGROZAVA U "ZNANJU"(NEZNANJU) Zato ko zeli iskrenu saradnju ce se javi...Neko rece na ovom forumu da vreme brzo prolazi...
Teme: 20
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
KOLEGA AMATER NISI ME VALJDA LOSE RAZUMEO NEMAM JA NAMERU DA TE OMALOVAZAVAM ZAO MI JE AKO SI TAKO SHVATIO KOMENTARISAO SAM TVOJE POSTOVE,PRVO PRILICNO SU TI NEPRECIZNI I DRUGO UVAZIO SAM TI NEKE TEME KOJE INACE U OVIM PRICAMA VAZE ZA VELIKE.INACE NISAM IMAO RDJAVE NAMERE