05-01-2015, 02:31 PM
Amater sve sto imas za Han,obrati se meni i ne sekiraj se... Da radimo nesto...
NAJVECA MAGAZA U SRBIJI BARANICA
|
05-01-2015, 02:31 PM
Amater sve sto imas za Han,obrati se meni i ne sekiraj se... Da radimo nesto...
05-01-2015, 02:33 PM
Zdravo bata
postoji neko pismo i za to ...kaze ovako: U grad Grncar postoji stari put koji deli grad grncar i groblje (staro ) Potrazi kamen i na njemu 12 i 1/2 krsta na kamenu (dvanaest i pol krsta???)Ali ima jos nesto interesantnije ali to cu pisati u novome postu
05-01-2015, 03:50 PM
Amater za to ima 8 skice na kozu i to što ti pišeš je u redu samo je 200km stavljeno u plan i pravi zbrku jeste da ima te 5 crkve pod zemlju i sve ostalo ali nije sve u oklinu Baranice.......................
05-01-2015, 05:01 PM
Postovani BrankoV
moram ti reci da crkve postoje i da su na zemlji i u okolini Baranice .Dve su na samom lokalitetu gde je orao a tri su malo dalje??? dalje ..preko reke na 200 metara vazdusnom linijom a peta je na 800 metara odatle...Ovo mi je potvrdio covek iz Knjazevca...Ja nemam 8 (osam) skica vec 3 (tri)ne znam da li je deda imao i te preostale... ovo govorim i pisem to sto je tu predamnom i u sta gledam... Ja sam ovu temu poceo sa namerom da oni koji znaju nesto vise sa TERENA da se jave da bi resili misteriju. Nije mi namera bila da se prepucavam ciji je naj...tacniji plan.
05-01-2015, 07:32 PM
manastirot bogorodica je u sello matejce i ima 5 crkvi 2 golemi 3 mali crkvi kumanovo mazda je nekoe od njih falla
05-01-2015, 10:27 PM
eve magaza..
07-01-2015, 07:02 PM
Kada dodjes na manastir Sv Djordje pogledaj na jug videces jedan potok sa desne strane gledano uzvodno videces kamen (mali, stena mala) odmeri 50 koraka na jug od njega videces u zemlju vodenicni tocak okreni ga ispod njega ima druga ploca(odozdo na vodenicnom kamenu ima pismo procitaj ga????) od vodenicnog tocka pogledaj preko potoka na severnu stranu tu ima staro groblje i stari latinski hram on se nalazio na ivicu venca velikog strazara (jedan krak tunela iz hrama vodi na veliki strazar i odatle se vidi crveni kamen u koga bije pistolj sa velikog strazara)......nastavice se.........
23-05-2015, 04:54 PM
Da skratim muke svim forumasima. Da Baranica je u Knjazevcu, pored grncara, i crkve, i sve je deda tebi lepo opisao, i tacno, ispod turskog konjanika (stene) je jezero, i od grncara do knjazevca sve je povezano kroz stene samo ti deda nije reko da je u baranici bilo vise njih koji su hteli dinamitom resiti misteriju tajnih prolaza pa sad policija budno motri na svakog ko se krece baranicom
23-05-2015, 07:41 PM
Ajd da vam skratim muke da se ne mucite oko tih velikih stvari.Sve vi to lepo navodite i pisete i pominjete 100% tacne lokacije a u stvari ste na pogresnoj jer nemate tacne koordinate .Branko crkve podzemne u tom delu a manastiri nad zemljom.
Toliko vam od mene dosta. Pozdrav
24-05-2015, 07:09 PM
Ja sam na Baranici odrasto, i znam svaki kamen, za baranicu je potrebno mnogo vise od mapa i ostalih zajebancija, jedan laser resava misteriju
|
|
|