Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tri cuke(Milkovac ali nije niski)
Moji ti deda je ostario po ovu rabotu...ja ne zelim da cekam ako ima_ima ako nema okrecemo se necemu drugome...nemam vremena za gubljenje niti li da cekam starost pored planovi
Odgovori
(03-01-2015, 06:45 PM)miljenko1 link Piše: Plandzija,Sokobanja je valjda zapadno od Knjazevca Big Grin(salim se jer je ocigledno da je u pitanju lapsus).Branko,pomenu ti neka tri bunara,imas li nesto zasnimljivo u vezi istih?
Pokvarila mi se navigacija u glavi.  Smile Poceo sam da brkam sta je levo a sta desno a ni strane sveta mi izgleda ne idu bas najbolje. Izgleda da je neko sa slicnim problemom pisao i sve ove spise po kojima mi pokusavamo nesto da pronadjemo. Tongue
Odgovori
(03-01-2015, 05:12 PM)milan link Piše: Pozdrav amater 1,
Šta piše u dedinim spisima za sazidano jezero- sa koliko redova zidova su sazidali ulaz u jezero? Da vidimo da li ti vrede ti spisi nešto!?
Zid je dug 13 metra a visok 7 metrai na njega ima sekira i čunica dosta golema i ge......
Odgovori
pa da amater1 je lepo reko nece da ceka I da ostari lutajuci,ako ste raspolozeni  da odradite sa njime okk ,ali nevidim takve sad ovde,pametno amater1 ako imas  sve u ruke samo napred,podrska moja I srecno  Wink
Odgovori
Amater razjasni potocno okolu znacite vo terenot :
Tri cuke u klisuru...Mesto vodeniciste..Bela reka...hajducka vodenica...ali uzunova vodenica ...puska kovana..tri cuke ...medna stena.. Opis na vodenicite pozdrav
Odgovori
Za to miniranje jezera, i taj metarski talas u knjazevcu moram da priznam da nisam cuo, osim ako je bio mnogo odavno. Selo miljkovac da, postoji, postoji i sinji vir, to je jezerce iz kog se ceo Knjazevac snabdeva pijacom vodom. Tako da ko god ima nesto iz tih krajeva, neka se javi na PP ja sam otvoren za saradnju, samo posteno i moze se sve, u suprotnom nikako.
Odgovori
potajno jezero i dan danas postoji
Odgovori
Vec dve godine izucavam i proucavam taj teren ako je neko ozbiljan mozemo da radimo
Odgovori
pozzz da nije ulaz na uzonovu vodenicu sa zapadne strane i dugacije mozda tor-uzonova

da nije uzonova vodenica koja ima ulaz sa zapadne strane ili tor-uzonova vodenica

(Prespojene 2 poruke izrazito sličnog sadržaja u jednu radi bolje sistematizacije).
ADMINISTRACIJA
Odgovori
Postovani forumasi,

da li je neko nasao znak Gemija u Miljkovcu kod Svrljiga?

S postovanjem,

Vudi
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)