Pozdrav za Himceta . Pa ja nisam ni deset posto napisao a ti kazes da je 90% .
Ako ti kazes da si prosao staru planinu a ja nisam onda ko manje zna o makedoniji i ko je manje prosao ti ili ja a..............
Oglasna tabla / Odg: VEZIR TEPE
« Poslednja poruka od strane laki kes poslato danas u 12:24 »
Pozdrav za Himceta . Pa ja nisam ni deset posto napisao a ti kazes da je 90% .
Ako ti kazes da si prosao staru planinu a ja nisam onda ko manje zna o makedoniji i ko je manje prosao ti ili ja a.......
laki nisi me razumeo pisiosam da svi komentari u furum sve sta postoi racunaosam negde grubo da 90 posto je dobro to sta ste napisali u forum za to kasem 90 posto imam i ja jos sta niste culi nikad za to i sa moi ocima sta sam gledao to je cudo i zato niko ne postoi da mi kase da neznam orginal STARU PLANINU znam tacno lokaciju a ne fals poz svima
Himce ajde molim te kazi ko je bio taj vezir pa po njemu dobilo ime. I kazi koliko je daleko ona kaldrma na koju stranu sveta,i i koliko je daleko najblizi vodopad i sinji vir
Oglasna tabla / Odg: VEZIR TEPE
« Poslednja poruka od strane laki kes poslato danas u 19:20 »
Himce ajde molim te kazi ko je bio taj vezir pa po njemu dobilo ime. I kazi koliko je daleko ona kaldrma na koju stranu sveta,i i koliko je daleko najblizi vodopad i sinji vir
Iaki sta prines ja nekoliko puta rekao i pisao tu u forum ali nekako ne razumeju ja sta kasem da pisem na indiski mose da razume neko nije ricen za VEZIR da pristupi tamo a za KALDRMU za da nace neko treba kilasu da namali tesko nije tako lako kako sta pisite i naci gotovo POP MARTIN je rekao OPINCI vam treba mnogo za mene ali ja kasem samo cisto SRCE I DUSU i nistdrugo ovo je tacno veliki poz svima
Dali neko stvarno zna gde je VEZIR TEPE, ima ga i u Makedoniju, mene interesuje Stara planina i sto posto je na staroj samo neznam dali je u Bugarsku ili kod nas to brdo da bilo pravo prvi znak je kaldrma koja ide do vrha je 7 kilometra u krug oko brdo i na prvi pesto metra ima drugi znak klesana devojke i na svaki pesto metra ima po jedan znak to znači 14 znaka to je pravo VEZIR TAPE pitanje gde je ali mora da bude STARA PLANINA BALKAN..........
kolega brankoV postoi stara planina kod nas i to je veliki reon ali nema neko zvano mesto i niko dosad nije ispricao ko su pravi znaci vecinom svi nagadjaju ovako je ili onako to je problem kod nas svako hoce samo da kupi a niko nista neda zato i nema dobre rezultate pri saradnju .ja cu da popricam sa jedan moj kolega koji tvrdi da zna gde je vezir tepe ali nema dokument
Prijatelju znam daima i kod vas Stara planina , ovo nije kod vas ja mislim 10% da je u Srbiju a 90% da je u Bugarsku plan orginal. Stara planina ,Balkan........