« Odgovor #19 poslato: April 06, 2015, 10:49:13 posle podne »
Laki druže ako sam lepo razume površina koja bi se zatrovala vađenjem desetke
je u krugu poluprečnika 2 km, a to onda ukazuje na povrsinu od preko 1.000 Ha.
Na osnovu formule za povrsinu kruga P=kvadrat poluprečnika množeno sa brojem π
Ukoliko ti je poluprečnik koji opisuje krug zatrovanosti 2.000 metar, moje pitanje je:
Šta je brate slatki ispod tako otrovno i moćno?
« Poslednja izmena: April 06, 2015, 11:47:29 posle podne od strane Timpolok »
« Odgovor #20 poslato: April 07, 2015, 09:28:23 pre podne »
Timpolok . Samim otvaranjem ,podizanjem kamena koji je cep pustas veliko strujanje vazduha koje raznosiotrov odnosno prah koji daluje cak i preko koze i ociju i ulazi u organizam koji se velikom brzinom siri i razmnozava u organizmu gde se unutrasnjost organizma bukvalno raspada.nisam siguran koja je vrsta otrova u pitanju ali pretpostavljam da je mesavina antraksa, otrovnih pecurki i zmijski otrov.
« Odgovor #21 poslato: April 07, 2015, 12:20:20 posle podne »
Poslao: laki kes
« poslato: danas u 09:28:23 pre podne » Umetnite citat
Timpolok . Samim otvaranjem ,podizanjem kamena koji je cep pustas veliko strujanje vazduha koje raznosiotrov odnosno prah koji daluje cak i preko koze i ociju i ulazi u organizam koji se velikom brzinom siri i razmnozava u organizmu gde se unutrasnjost organizma bukvalno raspada.nisam siguran koja je vrsta otrova u pitanju ali pretpostavljam da je mesavina antraksa, otrovnih pecurki i zmijski otrov
Tako je laki otrov je nasao pop martin u pecinu i koritilisu ga ja znam da OTROV je cudo i daje od EGIPET rimjani su ga doneli poz
« Odgovor #22 poslato: April 07, 2015, 12:53:02 posle podne »
Slazem se ja sa postojanjem jakih otrova, kao i to da danas malo ko zna tacan sastav te tvari mene jedino zbunjuje kolicina koja je tu deponovana u meri da moze trovati zivot u krugu od 2 km sto je moramo se sloziti bas jako velika povrsina. Promaja ubija i bez otrova ovde u Srbiji ali kolika bi trebala biti ta promaja da raznese taj prah u tolikom arealu?
« Odgovor #23 poslato: April 07, 2015, 02:45:04 posle podne »
Postovani kolega Himovicu,
ceneci vas visegodisnji trud i muku da spoznate i dokucite velike tajne hajduckih vojvoda,
verujem da ste imali mnogobrojne dokumente na uvidu. Pa sam hteo da vas upitam da li ima ovaj prepis ko zna koji po redu
ima neku vezu sa ovom lokacijom koju ti i Laki analizirate, svakako da se i kolega Laki moze oglasiti sa misljenjem po pitanju
ove fotografije koju postavljam.
« Odgovor #24 poslato: April 07, 2015, 02:46:18 posle podne »
Himovicu nisam ti odgovorio za put
Put postoji kao i kaldrma malo nesto izmenjen ali verovatno te zanima onaj lakat na putu ili malo dalje ka istoku od lakta a mozda i ka jugu.....
« Odgovor #26 poslato: April 07, 2015, 07:06:16 posle podne »
Gospodine laki me cudis malo po malo i dosta znas po nesto sigurno znas i za 7 groba a za baba grbava ima i vedro u glava mosda znas sve ako te jos interesuje pitaj sve ja sam tu veliki poz
« Odgovor #27 poslato: April 07, 2015, 07:27:05 posle podne »
Oglasna tabla / Odg: VEZIR TEPE
« Poslednja poruka od strane Timpolok poslato danas u 02:45:04 posle podne »
Postovani kolega Himovicu,
ceneci vas visegodisnji trud i muku da spoznate i dokucite velike tajne hajduckih vojvoda,
verujem da ste imali mnogobrojne dokumente na uvidu. Pa sam hteo da vas upitam da li ima ovaj prepis ko zna koji po redu
ima neku vezu sa ovom lokacijom koju ti i Laki analizirate, svakako da se i kolega Laki moze oglasiti sa misljenjem po pitanju
ove fotografije koju postavljam
Odlicno gospodine Timpolok slika vredi samo pise na tursko nisto nerazumem ali kao sta gledam tacno je sve lokacija znam ali sam nista nemogu ako moses i ako vredis pisi da se cujemo poz
« Odgovor #28 poslato: April 07, 2015, 09:03:46 posle podne »
Citat: golub77 April 07, 2015, 03:29:33 posle podne
Kolega Timpolok imas li ostatak teksta sa ove slike al da nije na Turskom?
Vidim da nam je taj Turski boljka velika, nazalost i opis je na Turskom.
Turski prepis je vecinski zastupljen u ovom slicaju kod mnogih.
I svi smo lenji neverovatno, sta bi bilo tek da je na Turskom ali sa arapskim pismom pre reforme. Hocu reci ako je na Turskom nije na Svahiliju pa da se cesemo po temenu kako da se prevodi. doci do prevoda nije ne moguca misija. Pozdrav