Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OTVOR.....
    otvrena mnogo davno
Odgovori
svaki zidani bunar na dnu ima takozvani krst. ovaj nije ozidan zato sto nisu imali krst. Ja imam jedan pa ko hoce da ga ozida mogu da mu dam ovaj krst  Big Grin Big Grin Big Grin
[Slika: 2rh9sfc.jpg]
Odgovori
Isti otvor,
nema krst,
a da je otvorena odavno jeste, i to nekih ...ma mnogoooooooooooooooooooo godina (vekova ima)....

Marso
Odgovori
jer to voda na dno bunara marso ili mi se cini nevidi se bas najbolje
Odgovori
pa sta je bilo na dnu bunara?neko kotle...
Odgovori
(21-11-2014, 06:45 PM)kikito link Piše: jer to voda na dno bunara marso ili mi se cini nevidi se bas najbolje
MENI SE CINI DA JE FLASA OD NEKOG ZESTOKOG PICA A NE OD VODE . VIDI SE DA JE STAKLENA SA PLAVOM ETIKETOM . NISAM EKSPERT ALI LICI NA VOTKU  .  Wink A MOZDA GRESIM  8)
Odgovori
(21-11-2014, 06:45 PM)kikito link Piše: jer to voda na dno bunara marso ili mi se cini nevidi se bas najbolje
Ne nije voda

(21-11-2014, 09:59 PM)citytaxi link Piše: MENI SE CINI DA JE FLASA OD NEKOG ZESTOKOG PICA A NE OD VODE . VIDI SE DA JE STAKLENA SA PLAVOM ETIKETOM . NISAM EKSPERT ALI LICI NA VOTKU  .  Wink A MOZDA GRESIM  8)

Flasa je bacena da vidimo da li ima....ali samo je "granje" bilo na vrhu, posle ...epa posle...to ako Vas samo zanima...

(21-11-2014, 08:44 PM)rimljanin link Piše: pa sta je bilo na dnu bunara?neko kotle...

Ne, nije bilo kotle,
Svi zaboravljate da ovo nije BUNAR ili RUPA, ovo je O T V O R koji vodi u.....

marso

Odgovori
bravo marso kada sam procitao medju redova ukapirao sam sta je  Big Grin Big Grin Big Grin Wink
Odgovori
ventilacija?
Odgovori
Ne bato, nije ventilacija,  a postavicu I slike ventilacije koje se ne odnose na ovo, jer posle otvora, je toliko veliko da nema razloga za bilo kakvu ventilaciju....
Ajde da napomenem,  kad se udje nailazi se na veliku odaju a onda se 'prelazi' preko 'ponora' pa se stize na ravniji deo odakle se racva na dva Dela, jedan ide stepenicama nanize a drugi Vodi do mesta gde je izvor ... Odatle idu 3 hodnika, (jednim smo isli, drugi nisu ispitivani, e Tu smo naisli na ono srebro postavljeno pored mesta gde se nalaze 'lampe, baklje'... Izmeri se tezina srebra I onda znas gde je drugi.....it'd it'd...

Marso
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)