Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
znak sofa
abe ima nesto ubavo blizu do nea a ne skali pa voa pa noa toa go znaat i vrapcite drugo ako imate kazite pa ako treba i sega ke odime poz i procitajte ubavo edna riba ane samo drn drn
Odgovori
Lonče i britva......
Odgovori
ti si agamemnone uporan u vezi te lepe stvari koja je tu blizu.ja cu samo jos ovo da te pitam-ima li nozic sa lancicem i ako ga ima koliko alkica ima.dali je tu misa[bokal] za vodu.i dali su tu hlebcici.ako ima sve to meni ne treba ni jedna druga stvar.pozdrav
Odgovori
za pinc nozinja ima ama sedum i na site lance a leb nama a ti kazuvas za druga sofra imalo tamu druga ama skapana e i taa e so pola riba a za branko tvojto po odgovara bidejci nozinjata se takvi kako britva ama ima tri sliki a site samo tropat ako imate dokument ili soznanie toa sigurno go pisuva ne sakam nikoj da uvredam ali barame resenie i cesno e ako znae nekoj ako saka neka kaze nesto  ako ne zdravje za se ima dogovor a vaka ne se vadat zla........ci poz
Odgovori
bratu ti celo vreme tvrdis oti ja znaes sofrata a slika od nea nemas pokazi slika i ke vides dokument ne samo bla bla p.s(i proveri pod nozeto so lanecot ima nesto ) i kazi kaj e zmijata i kaj ima tuka manastir star rusen i kaj e cesmata i sto ima na cesmata znak kazi
Odgovori
(19-12-2014, 11:17 PM)agamemnon link Piše: za pinc nozinja ima ama sedum i na site lance a leb nama a ti kazuvas za druga sofra imalo tamu druga ama skapana e i taa e so pola riba a za branko tvojto po odgovara bidejci nozinjata se takvi kako britva ama ima tri sliki a site samo tropat ako imate dokument ili soznanie toa sigurno go pisuva ne sakam nikoj da uvredam ali barame resenie i cesno e ako znae nekoj ako saka neka kaze nesto  ako ne zdravje za se ima dogovor a vaka ne se vadat zla........ci poz
Ja imam komplet to ,samo kod mene jedna cela riba i jedna pola ,sve je isto kod mene je to stara planina,Topli dol do granice.......jebem li ga ....
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)