Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
dali zna neko zbog cega su popucale baterije kad je ushao covek u pecinu
covek je ushao u otvor zashao nekih 10tak metara i baterija je prestala da radi kad je izashao i otvorio bateriju svih 8 baterija je popucalo po onom fabrickom varu
Odgovori
Misterija.......
Odgovori
...nema tu misterije.
Odgovori
Promeni baterije...
Odgovori
mozda zbog kineza?
Odgovori
kinezi su krivi za sve  Smile Smile Smile
Odgovori
To mora da je neki znak, pitaj kineze za objasnjenje!  Wink
Odgovori
Pitam se : Do kog nivoa znanja treba da budu "hobisti" u odnosu na profesionalce da bi shvatili neke stvari koje su itekako jasne i objasnjive. KAKVI VAS BRE KINEZI SPOPALI ? Ajde malo se raspitajte zasto u pecinama baterije znatno brze oslabe i istrose se a poznavaoci toga sa sobom nose rezerve koje takodje brzo "odu" . Da ne pricam za slucajno "nabasane" tacke zracenja gde se jednostavnoceo sistem "raspadne (u zavisnosti od vremena ulaska u iste) , a to vazi i za odredjene tacke na povrsini.
Naravno...sada ce da krenu komentari...EVO GA GROTA ..PET NESTO PAMETUJE I PRAVI SE DA ZNA ... :-) ma samo napred.
Odgovori
Verovatno je drugaciji intenzitet geomagnetnih zracenja i vlaznosti u podzemnim strukturama. Sto moguce da izaziva da baterije losijeg kvaliteta procure a one kvalitetije ne iscure, ne prsnu ili sta vec ali se trose brze nego na zemljinoj povrsini.
Odgovori
Ja sam reko iz licnog iskustva i ne zelim nikoga da vredjam (sem kineze, naravno), kupio kod njih prednje svetlo za bicikl, stavio baterije i do uvece iscurile..... Ustvari nisu baterije kineske bile, nego lampa..... pa mi prethodni komentar i nije bio na mestu.  Izvinjavam se za off topic.

A za GROTU, ma volimo te mi samo se pravimo....

Pozdrav i svako dobro.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)