Forum skriveno blago - zakopano blago
dali zna neko zbog cega su popucale baterije kad je ushao covek u pecinu - Oblik za Štampu

+- Forum skriveno blago - zakopano blago (https://www.skrivenoblago.com/forum)
+-- Forum: Razno (stvari koje su vezane za zakopano blago) (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-7.html)
+--- Forum: Razno (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-73.html)
+--- Tema: dali zna neko zbog cega su popucale baterije kad je ushao covek u pecinu (/thread-4022.html)

Stranice: 1 2

dali zna neko zbog cega su popucale baterije kad je ushao covek u pecinu - dekicar - 10-11-2014

covek je ushao u otvor zashao nekih 10tak metara i baterija je prestala da radi kad je izashao i otvorio bateriju svih 8 baterija je popucalo po onom fabrickom varu

Odg: dali zna neko zbog cega su popucale baterije kad je ushao covek u pecinu - marsovac - 10-11-2014

Misterija.......

Odg: dali zna neko zbog cega su popucale baterije kad je ushao covek u pecinu - pehina11420 - 10-11-2014

...nema tu misterije.

Odg: dali zna neko zbog cega su popucale baterije kad je ushao covek u pecinu - marsovac - 11-11-2014

Promeni baterije...

Odg: dali zna neko zbog cega su popucale baterije kad je ushao covek u pecinu - bata1 - 11-11-2014

mozda zbog kineza?

Odg: dali zna neko zbog cega su popucale baterije kad je ushao covek u pecinu - pehina11420 - 12-11-2014

kinezi su krivi za sve  Smile Smile Smile

Odg: dali zna neko zbog cega su popucale baterije kad je ushao covek u pecinu - pluer - 12-11-2014

To mora da je neki znak, pitaj kineze za objasnjenje!  Wink

Odg: dali zna neko zbog cega su popucale baterije kad je ushao covek u pecinu - grotagold - 14-11-2014

Pitam se : Do kog nivoa znanja treba da budu "hobisti" u odnosu na profesionalce da bi shvatili neke stvari koje su itekako jasne i objasnjive. KAKVI VAS BRE KINEZI SPOPALI ? Ajde malo se raspitajte zasto u pecinama baterije znatno brze oslabe i istrose se a poznavaoci toga sa sobom nose rezerve koje takodje brzo "odu" . Da ne pricam za slucajno "nabasane" tacke zracenja gde se jednostavnoceo sistem "raspadne (u zavisnosti od vremena ulaska u iste) , a to vazi i za odredjene tacke na povrsini.
Naravno...sada ce da krenu komentari...EVO GA GROTA ..PET NESTO PAMETUJE I PRAVI SE DA ZNA ... :-) ma samo napred.

Odg: dali zna neko zbog cega su popucale baterije kad je ushao covek u pecinu - Timpolok - 14-11-2014

Verovatno je drugaciji intenzitet geomagnetnih zracenja i vlaznosti u podzemnim strukturama. Sto moguce da izaziva da baterije losijeg kvaliteta procure a one kvalitetije ne iscure, ne prsnu ili sta vec ali se trose brze nego na zemljinoj povrsini.

Odg: dali zna neko zbog cega su popucale baterije kad je ushao covek u pecinu - pluer - 14-11-2014

Ja sam reko iz licnog iskustva i ne zelim nikoga da vredjam (sem kineze, naravno), kupio kod njih prednje svetlo za bicikl, stavio baterije i do uvece iscurile..... Ustvari nisu baterije kineske bile, nego lampa..... pa mi prethodni komentar i nije bio na mestu.  Izvinjavam se za off topic.

A za GROTU, ma volimo te mi samo se pravimo....

Pozdrav i svako dobro.