07-11-2014, 06:22 PM
Sale, kako si znao da je takav koriscen??? :-\ :-\ :-\ :o :o :o
ULAZ U TUMUL...
|
07-11-2014, 06:22 PM
Sale, kako si znao da je takav koriscen??? :-\ :-\ :-\ :o :o :o
07-11-2014, 07:54 PM
07-11-2014, 08:20 PM
HAHAHHAHAHAHAHAH,
car si!!!! hahahahahahahaha
28-04-2015, 12:56 PM
marsovac oni neznaju koliko si ih ti otvorio vec,a I oce ljudi u detalje da im objasnis ,samo teraj I srecno pozz marsovac
16-07-2015, 05:00 PM
Postovani g.Marsovac,
da li je ovo opet neka sala kao sa fotografijama onih hodnika i zardjalim lancem ili zaista nalaz u Srbiji? Ovo na fotografiji lici na nesto starije od Rima. S postovanjem, Vudi Alen
16-07-2015, 10:27 PM
Ma jeste , i lanci su u Srbiji baš kao i tumul
https://melkshamchiro.wordpress.com/2013...bat-caves/
16-07-2015, 11:27 PM
Gosn Milane,
Svaka cast na obaveatenju, sada ce narod najzad ukapirati ko je zaduzen za pracenje I citanje svega sto se pise... Svaka cast... Ocigledno je Marsovac uspeo da dobije ono sto je sad SVIMA javno I jasno u par postovao pokazao....bravo Marsovac!!!! Explorer
18-07-2015, 12:33 PM
(16-07-2015, 11:27 PM)Explorer link Piše: Gosn Milane, Pozdrav gospodine Explorer, Molim lepo gospodine @Marsovac -@Explorer! Nego da pitam, zašto promeniste nik sa Marsovca na Explorer? Jel Vas to neko isterao sa foruma ili je nešto drugo u pitanju? Ili se ne javi niko da Vas odbrani pa sada da - odbranite sami sebe kao "novajlija na forumu" ? :o Eto da ne budete usamljeni, i ja ću da uzviknem - Bravo Marsovac !
18-07-2015, 05:29 PM
(18-07-2015, 12:33 PM)milan link Piše: Pozdrav gospodine Explorer,Doticni gospodin je obrisao sopstveni nalog, da posle ne ispadne da je u pitanju bila neka teorija zavere.
18-07-2015, 06:11 PM
Milane,
Ja sam polaskovan sa ovakvim poredjenjem (ja @Marsovac ). (Ko se imalo razume u network moze lako da vidi odakle "stizu" paketi...ali to je nesto sto ti ne razumes pa o tome necu ni pisati. Ocigledno Vi nemate druga posla nego da se bavite intrigama i svakakvim glupostima. Licno ne znam Marsovca ali smo u komunikaciji (dugo me savetovao da ovde ima takvih kao sto si TI). poznato je da si vlasnik nekog drugog sajta, gde iste radnje radis kao i ovde (iskoriscavanje ljudi i njihove teske ekonomske situacije). Pa onda pravljenje nekavih grupacija sa uniformama itd... Sacuvaj boze....Prica se da si mozda vlasnik i ovog sajta...to je tvoja stvar, samo NE ZAVLACITE LJUDE!!!! Price koje si proturao ( krstovi, dijamanti, krune....a ipak si tamo gde jesi :o :o) Vrlo interesantno kako se pecate i to ODMAH!!!! ali kao po PRAVILU!!!! Neverovatno (u pravu je Pirossi), cim se pomene Gostusa, Srbenica, vama oci zasijaju kao da se povampirite (sto je i moguce, jer ste iz Vlaskog kraja a tamo je magija jako aktivna). Da ne duzim vise jer nemam vremena. Jos jednom hvala na poredjenju. Explorer |
|
|