Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ULAZ U TUMUL...
Sale, kako si znao da je takav koriscen???  :-\ :-\ :-\ :o :o :o
Odgovori
https://www.google.rs/webhp?sourceid=chr...kazu%20svi
Odgovori
HAHAHHAHAHAHAHAH,
car si!!!!
hahahahahahahaha

Odgovori
marsovac oni neznaju koliko si ih ti otvorio vec,a I oce ljudi u detalje da im objasnis  Wink,samo teraj I srecno pozz marsovac
Odgovori
Postovani g.Marsovac,

da li je ovo opet neka sala kao sa fotografijama onih hodnika i zardjalim lancem ili zaista nalaz u Srbiji?

Ovo na fotografiji lici na nesto starije od Rima.

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
Ma jeste , i lanci su u Srbiji baš kao i tumul  [Slika: s1532.gif]

https://melkshamchiro.wordpress.com/2013...bat-caves/
Odgovori
Gosn Milane,

Svaka cast na obaveatenju, sada ce narod najzad ukapirati ko je zaduzen za pracenje I citanje svega sto se pise... Svaka cast... Ocigledno je Marsovac uspeo da dobije ono sto je sad SVIMA javno I jasno u par postovao pokazao....bravo Marsovac!!!!

Explorer
Odgovori
(16-07-2015, 11:27 PM)Explorer link Piše: Gosn Milane,

Svaka cast na obaveatenju, sada ce narod najzad ukapirati ko je zaduzen za pracenje I citanje svega sto se pise... Svaka cast... Ocigledno je Marsovac uspeo da dobije ono sto je sad SVIMA javno I jasno u par postovao pokazao....bravo Marsovac!!!!

Explorer

Pozdrav gospodine Explorer,

Molim lepo gospodine @Marsovac -@Explorer!
Nego da pitam, zašto promeniste nik sa Marsovca na Explorer? Jel Vas to neko isterao sa foruma ili je nešto drugo u pitanju?
Ili se ne javi niko da Vas odbrani pa sada da - odbranite sami sebe kao "novajlija na forumu" ?  :o  Eto da ne budete usamljeni, i ja ću da uzviknem - Bravo Marsovac !
Odgovori
(18-07-2015, 12:33 PM)milan link Piše: Pozdrav gospodine Explorer,

Molim lepo gospodine @Marsovac -@Explorer!
Nego da pitam, zašto promeniste nik sa Marsovca na Explorer? Jel Vas to neko isterao sa foruma ili je nešto drugo u pitanju?
Ili se ne javi niko da Vas odbrani pa sada da - odbranite sami sebe kao "novajlija na forumu" ?  :o  Eto da ne budete usamljeni, i ja ću da uzviknem - Bravo Marsovac !
Doticni gospodin je obrisao sopstveni nalog, da posle ne ispadne da je u pitanju bila neka teorija zavere.
Odgovori
Milane,

Ja sam polaskovan sa ovakvim poredjenjem (ja  @Marsovac  Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin). (Ko se imalo razume u network moze lako da vidi odakle "stizu" paketi...ali to je nesto sto ti ne razumes pa o tome necu ni pisati.

Ocigledno Vi nemate druga posla nego da se bavite intrigama i svakakvim glupostima.
Licno ne znam Marsovca ali smo u komunikaciji (dugo me savetovao da ovde ima takvih kao sto si TI).
poznato je da si vlasnik nekog drugog sajta, gde iste radnje radis kao i ovde (iskoriscavanje ljudi i njihove teske ekonomske situacije). Pa onda pravljenje nekavih grupacija sa uniformama itd... Sacuvaj boze....Prica se da si mozda vlasnik i ovog sajta...to je tvoja stvar, samo NE ZAVLACITE LJUDE!!!!

Price koje si proturao ( krstovi, dijamanti, krune....a ipak si tamo gde jesi  :o :o)

Vrlo interesantno kako se pecate i to ODMAH!!!! ali kao po PRAVILU!!!! Neverovatno (u pravu je Pirossi), cim se pomene Gostusa, Srbenica, vama oci zasijaju kao da se povampirite (sto je i moguce, jer ste iz Vlaskog kraja a tamo je magija jako aktivna).

Da ne duzim vise jer nemam vremena.

Jos jednom hvala na poredjenju.

Explorer

Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)