Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ULAZ U TUMUL...
Doktore,da li je ova fotografija sa Marsa?
Odgovori
Da, sa jugoistocne strane...
Odgovori
bravo marsovac!ima li nastavak?
Odgovori
Naravno bato, vodicu te tamo.....

Mapco
Odgovori
ma nema problema marsovac.mislio sam ima li jos koja slicica.pozdrav
Odgovori
Epa sad.....
Odgovori
(05-11-2014, 08:39 PM)Dr. Marsovac link Piše: Sale za otvaranje ovoga je trebalo bar 10 osoba da muski kopaju danima....posto takav broj nije nadjen, onda je jedan "slabasni" rovokopac zavrsio posao...

Marso

Jedan mali rovokopač prvo ovde nije mogao ni da priđe (zbog terena),drugo:taj isti mali i da je spušten helikopterom ovde je samo mogao da plače jer su ove stene mnogo teške i za ozbiljnije mašine.Da je cepano pikamerom to bi se već videlo a i ovaj put-staza do "tumula" kao da je star hiljadama godina,verovatno su tu ljudi dolazili da poljube kamen i vrate se nazad (vrsta svetilišta).
Nije da ne verujem ali bih molio za malo objašnjenja (pošto i ja radim takvim mašinama voleo bih da naučim po koju caku).
Odgovori
(07-11-2014, 11:22 AM)crni1 link Piše: Jedan mali rovokopač prvo ovde nije mogao ni da priđe (zbog terena),drugo:taj isti mali i da je spušten helikopterom ovde je samo mogao da plače jer su ove stene mnogo teške i za ozbiljnije mašine.Da je cepano pikamerom to bi se već videlo a i ovaj put-staza do "tumula" kao da je star hiljadama godina,verovatno su tu ljudi dolazili da poljube kamen i vrate se nazad (vrsta svetilišta).
Nije da ne verujem ali bih molio za malo objašnjenja (pošto i ja radim takvim mašinama voleo bih da naučim po koju caku).
  moze ako se potrudis ima i sklopivih
Odgovori
Big Grin onda je jasno zašto ima toliko mahovine po kamenju,staza urasla itd.
ovakvima treba milion godina da naprave nešto.
Odgovori
Pa ko kaze da je to pomerano sa malim rovokopacem I da je radjeno Ajde da kazem letos... Zar sve Mora da se nacrta ...
Ustvati ocigkedno moraji svi detalji da se objasne .. Da li je to stvarno neophodno ??? E da, I lokacija . jer bez toga ne vredi....mozda je samo.... Prepustam Vam da sami pisete sta hocete.... Ja Sam zadovoljan I sa jednim 'malim rovokopacem'.... Drugo, Niko ne zna sta je sa druge strane, prema tome.... Ma Ajd u zdravlje ....
Mapco
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)