Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
detektor za pocetnika
Koji detektor ,do 300 evra za pocetnika.Koliko sam procitao na ovom forumu najbolje je da  neko od majstora napravi jer  se dobija bolji kvalitet za manje para.S druge strane citam da pravljeni mogu biti macka u dzaku.Posto gledam da ustedim na svakom koraku sta mislite da kupim samo plocicu odnosno elektroniku i sondu (to bi mi neko od vas preporuucio  SmileSmile ) i na taj nacin ustedimm deo novca (za drzač,baterjiu itd).Mislim da bi mi pulsni detektor odgovaro ukoliko nije mnogo komplikovano raditi sa njim
Odgovori
sto nepogledas na forumu malo,mislim da fixx ima neki na prodaju.pozdrav
Odgovori
Na taj sam i ja mislio ,,nego mozda neko ima nneku drugu ideju.
Odgovori
Колега sasait!
Да сам на твом месту, ја бих се као почетник за те паре (ипак) одлучио за нови Garrett Euro Ace.
Тај детектор у Београду у регуларној радњи имаш нов са гаранцијом за 320 евра. Међутим, исти такав потпуно нов детектор можеш за 300 евра са гаранцијом добити и од нашег колеге са ником banebeograd. Само укуцај његов ник у свој претраживач и на мрежи ћеш лако пронаћи податке о њему и како да са њиме ступиш у контакт.
А, ако желиш за те паре детектрор дубинац, онда се обрати нашем члану и колеги са ником fixxx. Погледај његове понуде на делу овог форума са огласима.
Наравно, свако од нас има своју идеју који би то детектор за 300 евра био најбољи за једног почетника. Мој предлог је горе изнет.
Колеге са овог форума, свакако, на основу свог искуства могу имати своје другачије идеје по том питању.
Поздрав!
Sneshko
Odgovori
garret euro ace je zakon, ja kupio pre 3 dana nov iz bg, stigo mi na brzom postu 2 godine garancija slusalice, i eksta je neverovatno precizan ja sam prezadovoljan 8)
Odgovori
Hvala svima na savetima Big Grin
Odgovori
Kolega kakav je sad utisak, jel pogadja detektor nesto...Hocu da kupim isti pa mi treba savet nekog ko vec koristi taj aparat...
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 5 Gost(a)