Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crkvište
Ok hteo sam da pomognem sve u svemu srecno
Odgovori
Barba,a?Smile
Odgovori
(30-09-2014, 02:30 AM)Trifun link Piše:Barba,a?Smile
Wink Jel znas mozda ti nesto vise ?  Big Grin
Odgovori
Imam i plan... znam i gde,ali treba skener. ima tu...bilo je pala i kod Bulinu cesmu,ali me prevaranti izdigose...
Odgovori
(30-09-2014, 04:34 PM)Trifun link Piše:Imam i plan... znam i gde,ali treba skener. ima tu...bilo je pala i kod Bulinu cesmu,ali me prevaranti izdigose...
Jel Buluna cesma prema Svetom Iliji?
Odgovori
(30-09-2014, 04:34 PM)Trifun link Piše:Imam i plan... znam i gde,ali treba skener. ima tu...bilo je pala i kod Bulinu cesmu,ali me prevaranti izdigose...
Do Buline cesme nisam stigao da odem,ali ima jos par mesta u okolini zanimljivih ali ne znam da li su odradjena,znaci cesma je odradjena ?
Odgovori
Odradio jedan idiot,a ja mu dao plan za bulinu cesmu... sto se tice crkve,ima  tu podrum... a zanimljiva je i karpa...
Odgovori
Crkviste se zove Sveti Jovan, lokalni mestani su slavili seosku slavu Svetog Jovana. Ako te jos nesto interesuje mogu da ti saznam jer znam jednog od lokalnih mestana. Pozdrav.
Odgovori
Jedina najstarija zena iz tog sela,je moja baba. Tako da,retko koji mestanin zna vise... Smile
Odgovori
(01-10-2014, 01:30 PM)Trifun link Piše:Jedina najstarija zena iz tog sela,je moja baba. Tako da,retko koji mestanin zna vise... Smile
Mozda ne znam vise od tebe, ali i moja majka je iz tog dela, tako da.... Wink
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)