Teme: 22
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Geolog amater iz Kraljeva, sve do pre neki dan ni slutio nije da u njegovom kraju ima retkih dragulja, i to nadohvat ruke. U jednom od planinskih potočića pronašao je grumen poludragog ahata od stotinak kilograma...
http://www.rts.rs/page/magazine/sr/story...otoku.html
Teme: 7
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
mnogo smo bogata zemlja a da toga nismo ni svesni
Ceo temelj od moje kuce je gradjen od te vrste kamena (kuca ne lezi na betonskom temelju vec je on zidan od tesanih kamenih blokova) i to ja znam vec godinama i ne samo to vec znam i "majdan" odakle je vadjen taj kamen i isao sam da vidim cisto onako amaterski da se nagledam gorskih kristala , providnih kao staklo , belih , plavicastih , zelenih i sa crvenim nijansama i jos dosta toga jako zanimljivih nalaza tu ima ali to neznaci da ja sad treba da rusim kucu i da prodajem temelj...he he ;D...ali da treba strucnije raditi na tom "majdanu" i potocima koji izlaze iz njega (a svi su doslovce zlatonosni) / to stoji. Citav jedan ljudski zivot je malo da se sve istrazi i prikupi i taman kad pomislis da sve znas i da si svoju saku stavio na sve te nalaze ...naidje kraj !!!
Zato se ljudi moji i drage kolege i prijatelji (od milja naziv a o iskrenosti ne diskutujem) zadovoljite sa onim sto vam zaista stoji na raspolaganju i na dohvat ruke a ne u snovima i planovima...to ostavimo nasim pokolenjima koje cemo nauciti da znaju sve to da iskoriste i pametno upotrebe a ne da prodaju u bescenje kao sto je to danas opsta pojava svuda pa i u ovim nasim hobistickim koracima i manjim ili vecim uspesima.
DOBRINAMERAN POZDRAV OD VASEG GROTE KOGA OVDE VECINA NE PRIHVATA
ZA OZBILJNO I KAO DOBRONAMERNOG SAMO ZATO STO VAS SVE TERA NA
RAZMISLJANJE I SUOCAVANJE SA ISTINOM A TO IPAK NIJE U SAGLASJU SA
VEC OFORMLJENIM LICNIM SNOVIMA SVAKOG OD NAS POJEDINACNO.
dikilikontakti
Unregistered
DOBRINAMERAN POZDRAV OD VASEG GROTE KOGA OVDE VECINA NE PRIHVATA ?????? :o :o :o
JA TE PRIHVATAM, SA UZIVANJEM SAM CITAO TVOJE POSTOVE I POSTOVE NEKIH KOLEGA. OVDE JAVNO PISEM DA U TEBI NE VIDIM NI JEDNU TRUNKU ZLE NAMERE. SAMO TAKO NASTAVI I NEK TI BOG DA SVE STO JE DOBRO
Istocna i jugoistocna Srbija imaju mnogo vise interesantnog i skupog kamena nego zapadna!Zasto moje kolege jure iskljucivo za zlatom,uopste mi nije jasno.
homoljski vuk
Unregistered
nazalost mnogi neznaju da osim zlata ima mnogih drugih stvari koje mogu mnogo da vrede a da uopste nemaju veze sa zlatom, a uz to u tom delu srbije imamo i dva velika rudnika zlata i vise manjih tako da se i ne razmislja o drugim stvarima
Teme: 23
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
pozdrav kolege. mogu li iskusniji sa više znanja da nas upoznaju malo bolje sa tematikom?