Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blago
Zeznut taj Sava....
"pije" krv....a jel' to zbog ....?

Anunaki...
Ne volim mnogo da komentarisem ali ovo strasno od g.Vodenicara. Živiš u snovima.
Snovi su lepi i u njima je sve moguće, ali stvarnost je potpuno drugačija. Ne možeš da provedeš svoj život spavajući, očekivajući da se stvari promene same od sebe. Učini nešto za sebe samog. Promeni taj surovi svet u kome živiš, preuzmi inicijativu i sam reši svoju sudbinu. Život prolazi neverovatno brzo. Vreme teče, a kazaljke sata neće na tebe čekati. Zato brzo otvori oči nešto se oko tebe dešava! Mudri ljudi često kažu da nije dobro zanositi se snovima i zaboraviti živeti istinskim životom. Samo nezrela deca mogu verovati u to da će se tvoje priče objestiniti i isuviše je detinjasto očekivati od nekog drugog da reši tvoje probleme,snove i tvoju sudbinu.
Ajmo ovako dragi prijatelji........svedemo sve na neke realne mere i na neke realne poduhvate.......neka proveri neka mesta ili neka dokaze to sto tvrdi......verujem da ima mesta koja jos nisu ispraznjena i za koje mi mislimo da od prilike znamo gde je i sta je....pa neka proveri neka kaze sta gde kako itd.....mislim da ako izpraznimo bar jednu takvu riznicu a znate na koju mislim da nam nece treba ni bg ni neko tamo blago......ako zaista to zna sto tvrdi dajte lepo da se okupimo odvedemo i onda proverimo na licu mesta......prosto ko pasulj zar ne???? svako je nevin dok se ne dokaze suprotno ......
Ja sa takvim ljudima ne idem ni na pisss.. a kamoli za ostalo. Za ovaj sport treba cist razum cisto srce, misli i biti covek...
treba, treba.....slazem se sa tobom darkicu.....samo ima jedan problem takvo savrsenog coveka neces da nadjes nazalost......svi mi imamo svoje mane koje nazalost su normalne i sto je jos gore kako da pronadjes takvog coveka po tvom opisu???znas li ti koliko vremena mora da prodje i koliko skole(iskustvo) treba da imas da bi video kakav je neki kao osoba(covek).....ljudi se kriju iza maske i nije moguce da se tako neko procita na brzinu ili bez skole(znanje) Smile pozic
NEKI ISPADA DA RAZUMESE COVEKA A MI OSTALI NE RAZUMEMO?
NEK ON NADJE SVA BLAGA OVOG SVETA SA ONIM KOJI CE MU ASIS :oTIRATI A TO SIGURNO NECU BITI JA I SLICNI MENI...
DAO BI SAVET:MANITE SE CORAVA POSLA!
POZDRAV :'(
Imao sam prilike da vidim mapu sa dokumentom na nekom cudnom jeziku,nalazi se u posedu coveka koji nema nikakvog iskustva u potrazi za blagom,ali je kad ju je dobio dobio je uz amanet da se ne odvaja od nje niti da je daje da se iskopira,samo da taj koji zna taj jezik da mu je prevede na licu mesta. Po secanju sam precrtao mapu,ali tekst nema sanse. Prica je da su stranci nudili jednom nasem gradu,koji nije Bgd,svu mogucu infrastrukturu zauzvrat da mogu da iskopaju i odnesu to sto ima. ovo je informacija mimo mape,al se nekako sklapaju kockice
Pitanje za Vas starije i iskusnije:
Da li hocete da je postavim ovde,da zakuvamo malo?
Mozda je neko od Vas spreman za "potragu zivota"?
Zivot nema reprizu!
Strani mocnici uveliko traze to sto je skriveno kod nas i  nece stati dok ne uspeju u tome!
Zato kolege moj vam je savet da udruzite znanje I iskustvo, jedino tako ce te uspeti  pre njih!
Zlata ima dovoljno za sve a svete relikvije treba da se daju crkvi gde I pripadaju!
(01-07-2014, 11:48 AM)rimljanin link Piše:NEKI ISPADA DA RAZUMESE COVEKA A MI OSTALI NE RAZUMEMO?
NEK ON NADJE SVA BLAGA OVOG SVETA SA ONIM KOJI CE MU ASIS :oTIRATI A TO SIGURNO NECU BITI JA I SLICNI MENI...
DAO BI SAVET:MANITE SE CORAVA POSLA!
POZDRAV :'(
Hajde rimljanine da ti malo školski pojasnim " u kom smislu razumem vodeničara" , jer izgleda da neko džaba provodi svo ovo vreme pored ovih foruma i ništa ne nauči i ništa ne pročita izmedju redova.
Deo odgovora ti dade golub77 i još neki ovde (opet između redova), ali nikako da skontaš izgleda?
Ti "strani momci", koje tako naziva golub savršeno dobro znaju šta traže na prostoru Srbije, a nije zlato već nešto mnogo "skuplje od zlata", što nema cenu i ne prodaje se, moj rimljanine.
To što mi većinom naivno i lakomisleno imamo uvređeno u glavama da samo tražimo to nekekvo pusto zlato ili srebro u nekakvim kovanicama ili nečemu drugom, nije predmet interesovanja veoma mnogih udruženja koje imaju isprižene prste kroz mnoge institucije, udruženja, društva,.....zovi ih kako hoćeš.
Šta i zbog čega to traže i zašto baš na području Srbije je kompleksno pitanje, ali računam da imaš i malo nekog predznanja da ne moram, baš kao i neki ovde na forumu, da pričam kao maloj deci.
Ti "strani momci" mešetare naveliko i na široko po ovoj našoj zemljici, sa milion drugih prikrivenih razloga, na koje se pecaju mnogi naivci koji  nemaju blage veze "šta se iza brega krije"!
Eto vidiš , moj rimljanine, zato i po nekad "razumem" , pojedine (za nas) "zaluđene ispade" pojedinih članova ma kog foruma. Nisu oni svi zaluđeni , kako mi mislimo i cenimo ih iz njihovih postova!  Znaju oni vrlo lepo zašto se tako ponašaju i sa kojom namerom.
Nadam se da si sada malo bolje izvukao iz kontesta i šta sam hteo reći, jer se tvoj komentar, ispisan velikim slovima, odnosio na nečije "razumevanje nekih2, na izgled banalnih i nerazumljivih komentara pojedinaca. na svu sreću ima još onih koji "razumeju šta ko napiše između redova" i nisam u tome usamljen, ne brini Big Grin
Ko shvati i razume će, kome je koprena pala na oči i zažutele su mu samo oči samo dukatima, tu nema pomoći da nekome nešto objasniš da bi te razumeo.

Ni malo se ne ljutim na tvoj komentar rimljanine (bez obzira što me nisi imenovao), naprotiv, shvatam koliko su ljudi neupućeni ikoliko zapravo ne znaju šta se zapravo dešava.
Eto, natera me da kažem ono čega su se mnogi na ovim forumima suzdržavali, a ima tih koji svu ovu problematiku razumeju do tančina o čemu zborim.
Živ mi ti bio, shvatićeš možda posle ovga šta je pisac hteo da kaže!?
(01-07-2014, 01:09 PM)ananda link Piše:Imao sam prilike da vidim mapu sa dokumentom na nekom cudnom jeziku,nalazi se u posedu coveka koji nema nikakvog iskustva u potrazi za blagom,ali je kad ju je dobio dobio je uz amanet da se ne odvaja od nje niti da je daje da se iskopira,samo da taj koji zna taj jezik da mu je prevede na licu mesta. Po secanju sam precrtao mapu,ali tekst nema sanse. Prica je da su stranci nudili jednom nasem gradu,koji nije Bgd,svu mogucu infrastrukturu zauzvrat da mogu da iskopaju i odnesu to sto ima. ovo je informacija mimo mape,al se nekako sklapaju kockice
Pitanje za Vas starije i iskusnije:
Da li hocete da je postavim ovde,da zakuvamo malo?
Mozda je neko od Vas spreman za "potragu zivota"?
Zivot nema reprizu!

...MISLIS NA SREMSKU MITROVICU...?

...SREĆA PA SU NAŠI PRECI BILI MNOGO PAMETNIJI NEGO ŠTO SE TO MISLI A NJIHOV NELATINSKI JEZIK OSTAJE ZAGONETKA ZA TE ISTE KOJI KORISTE POMENUTI...I OSTAĆE / MADA SE U TE ISTE PODMECU I KVAZI ĆIRILIČARI NEBI LI NA BALU POD MASKAMA NEŠTO DOZNALI I UŠIĆARILI. SREĆA PA JE TAJ BAL POD MASKAMA NAMENJEN SAMO DVORSKIM LUDAMA A DA ONI TOGA NISU SVESNI IZ PROSTOG RAZLOGA JER SU IM TI ISTI IZ MRAČNIH DVORANA REKLI DA SU ONI ..JELTE ..NOSIOCI STEPENA I REDOVA I DA SE NEBRINU NISTA PA ĆE TA NJIHOVA "UZVIŠENOST" BITI KLJUČ ZA SVE BRAVE....
                  ....ZABLUDA ? ....DA , ČIJA ? .... PA NJIHOVA !!!
8)
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 9 Gost(a)