Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blago
pozdrav svima sa foruma

Pre nekoliko godina sam igrom slucaja spoznao odredjene metode i nacine kako locirati blago. koji su na granici metafizickog, misticnog i naucno matematickog. Pre svega odredjene arhetipski simboli koji se ponavljau i ukazuju na blago, tada sam bio uveren da sam  da sam covek detektor zlata, ljudska raslja, vidovnjak i da mogu veoma lako naci blago ako se potrudim .
Ali zbog zuzetosti drugim precim zivotnim stvarima, nisam stigao do kraja da istrazim taj tragacki deo sebe i realno isprobam put do blaga, ni sad kad ovo pisem nisam siguran da imam puno volje i vremena da zaronim u te vode ponovo. Zato mi treba neko ko ce mi pomoci motivisati u potrazi ili da zajdnicki nadjemo i podelimo plen.

Nesto  kasnije sam spoznao i  jednu lokaciju na teritoriji Beograda gde sigurno ima nesto, pomocu jednog sablona, mape takoreci, do koje sam dosao na cudan nacin, koja nedvosmisleno ukazuje otprilike gde je zakopano blago, ali potrebna su jos neka preciznija matematicka odredjivanja geografske pozicije. Ja trenutno nemam vremena ni motivacije ni organizacionih sposobnosti  da idem do kraja u potragu,  pogotovo jer nemam metal detektore ni alat za kopanje.. Po toj idejnoj matrici koja mi je ta mapa ukazala mozda moze da se izracuna i drugde sto sta, koristeci google earth mape i geometrijske formule.

u sledecem postu, ako stignem sutra, cu reci nesto vise.. o uslovima saradnje
Nejasno mi je koji stepen ozbiljnosti vlada u ovoj zemlji u vezi potrage za blagom, ni da li je neko nesto nasao... Stoga ne znam da li da trosim vreme trazeci pomoc, ali napisacu uslove saradnje

prednost imaju:
Oni koji poseduju metal detektore i alate za kopanje
Beogradjani,
Osobe otvorenog treceg oka, sa razumevanjem ezoternog koncepta univerzuma.
Navijaci Crvenе Zvezdе (polovinu blaga poklonicemo FK C.Zvezdi da plati dugove) 
Razumno matematickе inteligentni, da umeju da koriste programe paint, fotoshop, google earth,

Uslovi
za mapu i sva prava trazim 8 miliona evra,
partnerstvo u potrazi 4 miliona evra,
idejnu matricu 4 mil,

Novac koji mi date, moze biti transportovan i u FKCZ , kao zalog u slucaju da mi ne verujete (u moje vidovnjacke sposobnsoti ) ujedno time cinite opste drustveno dobro, ja ne trazim blago samo zbog licne koristi, vec i u intersu odbrane stuba Srbije.

Svakao jeste prevelika suma koju trazim, pristao bih mozda i za par nula manju sumu.., ali to nije nista u odnosu na ocekivano blago koje mozete naci, pogotovo zbog znacaja te mape koje posedujem. Zato se najpre nadam da neki tajkuni citaju ovo.

Javiti se na pp (ako na forumu oni sa malim brojem postove ne mogu da komuniciraju preko pp.  mozete ovde...)
Ja imam mali broj postova pa cu ipak ovde da se "oglasim"

PRISTAJEM DA TI ISPLATIM 8 000 000 Evra ZA MAPU A TI SE RASPITAJ KOD TVOJIH ŠEFOVA GDE CE BITI IZVRSENA PRIMOPREDAJA MAPE I NOVCA

Nadam se i verujem da je mapa original i da u gornjem desnom uglu ima ucrtano trece oko (po mogućstvu u trouglu) jer ostalim mapama neverujem

Predpostavljam da ćeš meni kao SUPERMODERATORU OVOG FORUMA verovati ako nizbogčega drugog ono bar zbog toga sto smo mi urednici ovog foruma poznati po svom raskošnom životu i basnoslovnom bogatsvu !!! Ali ako se pak zaista pojavi trunka sumnje verujem da ćeš svoje "vidovnjačke sposobnosti" znati adekvatno upotrebiti da sebi pribaviš željenu i pravu istinu....uz malu pomoć tvojih prijatelja...naravno !!!  Wink
hahaha...svaka cast grota, ima nas raznih na ovom svetu..... Wink
Svaki vodenicar vodu na svoju vodencu navrce...Pa vodencar sa srecom oko transakcija.
epa na ovo do sada jos ne naidjoh... :o
VODENICAR rode slatki,jel ti ovo ozbiljno???
za sada si najbolji,ja ti skidam kapu i tvrdim da si za sada ODNEO ZASTAVICU 8)
Aj se svi udruzimo tu sicu ce da skupimo cas ........evo ja dajem 3slepera koji mi stoje na grani i puni su magle.....ostali neka daju isto toliko i eto cas se skupi Smile p.s ponuda ne vazi za ljude iz Laze L. za njih ide dupla cena magle jer tako im se moze Wink
Taman htedo da se isprsim, kad ono..... "Pola ide za Crvenu Zvezdu", a ja Partizanovac. U startu me čovek ubi u pojam  Sad

Timakumminus, preusmeri one tvoje šlepere na spašavanje CZ, trenutno je to najpotrebnije ovoj državi !
Zezajte se vi ja poceo da skupljam lovu imam 30 eura, jos malo i ja i vodenicar radimo poso.
Milane,
i mene u startu razocara,poce da razmisljam ozbiljno :o
da je bio partizan ko zna...tu se zajebo najvise,sta ces Big Grin
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 4 Gost(a)