Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spisak toponima iz mojih planova
Brat izmedju sela Izvor i Krupac tu je manastir Sv .Jovan i mesto zvano Sv.Antanas ....  ???
Odgovori
pozz. Plandzijamozes li mi reci nesto u vezi deda dobrinove vodenice? Pominje li se gavran kamen i neki broj 16? Unapred hvala
Odgovori
bato mogu li ja tebe da pitam nesto u vezi te vodenice.ako je ta vodenica o kojoj se raspitujes u zaskovci,preko puta nje je gavran kanara i ne zove se ta vodenica dobrina niti deda dobrina .ta vodenica se zove DOBRILOVA vodenica,pozdrav
Odgovori
odg.mislim da se zvala dobrina vodenica.raspitacu se tacno za naziv.cim saznam javicu ti kako se zove. Da li imas neksto od planova ili znaka oko babusnice?
Odgovori
sta te interesuje za babusnicu,nesto konkretno ili pitas onako
Odgovori
veliki pozdrav,sve sto te interesuje za selicevicu javi pitaj znam je celu i nalazio sam dosta znakova,interesuje me posebno naso sam uklesano kuce celo sa glavom,rep,noge ali noge su kao spojene i odma pored ima krst,
Odgovori
pozdrav za plandziju dobro je sto si to objavio.da li mozes da mi pomgnes oko kozarice i odorovci naravno ako zelis?ili ako si za saradnju pisi u P.P i da za odorovci da li imas trnski ili visocki po[to ima dva.pozzzz
Odgovori
zdr znamneki mesta navedeni  dali su kod nas  belle vode.brest s .bota.barra.malinova voda.novo sello popova livada.tursko sello gllga
Odgovori
pozdrav  ;D temelji stare crkve jedva se poznaju pa sta mislite jel ima nesto u tim temeljima da se trazi?
Odgovori
pozdrav plandzija.u vezi crvene lokve,sta se trazi od znakova? Da li treba da ima i ajducko oro? Saradnja da.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 12 Gost(a)