Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spisak toponima iz mojih planova
Zdravo svima mnogo blaga je uzeto za vreme bugara 1920 do do1924 terali ljude da danju rade po brdima ko gde imao a uveče da sidju u selo gdesu im delili placeve zato ima i puno planova i mape ito različite ima iz bugarskoj pašu sad stigli ikod nas što je ostalo od bugara uzela udba bivše SFRJ nešto miloske pa i arkan svugde gdesam išao samo rupe gde su bile ostave.
Odgovori
Impresivan spisak...
Odgovori
super mesta ali se teren toliko promenio kao da je rec o drugoj planeti
Odgovori
pre neki dan sam saznao da ima tumba kod soko banje. zna li neko nesto o tome?
Odgovori
Plandjijo pozdrav dali imaš nešto za klin i tri stepenika ima tu još znakova koji ne mogu da. Desifrujem okrenuti naopako na jednom kamenu na dnu ima broj 89ili68zavisi sakoje strane gledaš tu na tom kamenu ima uklesan polumesec iznad kao rimsko pet adole krajevi nisu sastavljeni akad se kamen okrene liči na pticu na grani tu iznad ima još jedan znak izgleda daje devojka sa kobilkom ali kobilka je pored nje.ako neko ima za tako molim za pomoć.
Odgovori
IMAS NESTA ZA MAKEDONIJE NEKE DOKUMENTE
Odgovori
pozdrav plandzija crkva sv.antanas se nalazi 500 m od moje kuce,s tim sto nije ostalo nista od nje ima samo  jedan krst,i sigurno  niko nije tu kopao nista..ako imas plan mogu da ti pokazem gde je.
Odgovori
Znam gde je zuta bara,jovanova livada i n.selo.novo selo znam dosta dobro jer je to moje selo.
Odgovori
jel to Novo selo kod B.P.?
Odgovori
Kod surdulice
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 12 Gost(a)