Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
moguci otrovi i zamke
#21
Eto Bato sada znas koga da zoves kada pronadjes onaj dzak...
(12-12-2014, 01:27 AM)bata1 link Piše:pun dzak p....a
Imamo coveka imunog... pun dokaz cak sam priznao svima nama javno
(12-12-2014, 04:59 PM)Dr. Marsovac link Piše:Marsovcima ne smeta ZIVA...

Marso
;D ;D ;D ;D ;D
I sto je naj bitnije
(12-12-2014, 01:29 AM)bata1 link Piše:i komsijina krava bude ziva i zdrava.ziveli

Ziveli!
Odgovori
#22
jel' timplok, da li ovo znaci da mene zove?

marso
Odgovori
#23
ocigledno,da. Ma kad nadjem pun dzak para,a i onog drugog pozvacu sve vas,pa ko sta voli.pozdrav svima!
Odgovori
#24
  Pocetkom 19 veka grupa ozboljnih arheologa vrsila je iskopavanje u Egiptu , pronasli su dosta zlata i jedan sarkofag.Sve je to preneto , prevezeno u Pariz u muzej.Svi oni koji su imali bilo kakav kontakt sa tim predmetima su pokojni.Radnici , avijaticar , obezbedjenje muzeja lepe hostese koje su na sebi nosile nakit za slikanje , neki novinari...Posumljalo se na nesto i sve to je ostavljeno u podrumske prostorije da odlezi i saceka bolja vremena.Pre par godina grupa naucnika je resila misteriju.Na samom zlatu se nahvatala neka vrsta patine i to neke fine patine a nosac smrti je bio virus ebole ili kuge ne secam se tacno koji se hranio tom finom patinom preziveo , MUTIRAO i uspeo da se rasiri medju ljude.
Odgovori
#25
Cudno da su nasli,bas,virus Ebole,kada je poznato da je Ebola prvi put dijagnostikovana,tek 1976. godina u Sudanu i Kongu !? Zato mi je malo,diskutabilno,da su upravo od Ebole,svi pomrli,koji su imali kontakt sa doticnim stvarima iz Egipta. Imas li,mozda link,na kojem moze da se procita ta njihova "konstatacija" da je bas,Ebola,taj faktor zbog cega su pomrli? Jer tema,kao tema je zanimljiva,pogotovo sto se vodi uporna debata o tome, da li je bakterija,prokletstvo  Smile ,zivina jedinjenja,radijacije,ovo-ono.
Odgovori
#26
(14-12-2014, 08:10 PM)sale67 link Piše:  Pocetkom 19 veka grupa ozboljnih arheologa vrsila je iskopavanje u Egiptu , pronasli su dosta zlata i jedan sarkofag.Sve je to preneto , prevezeno u Pariz u muzej.Svi oni koji su imali bilo kakav kontakt sa tim predmetima su pokojni.Radnici , avijaticar ,

Bez da mi zameriš ali o kojem avijatičaru govoriš u  početku 19. Veku kada znamo da je prvi let braće Rajt bio 1903. Godine.
Drugo da je to bila EBOLA u to vreme sa tih 20-30 obolelih i preminulih u lancu od pronalaska i transporta do Pariza, Evropa bi imala takvu epidemiju Ebole da bi "crna smrt" iz 13 veka bila dečija igra.
Odgovori
#27
(14-12-2014, 09:50 PM)pehina11420 link Piše:Cudno da su nasli,bas,virus Ebole,kada je poznato da je Ebola prvi put dijagnostikovana,tek 1976. godina u Sudanu i Kongu !? Zato mi je malo,diskutabilno,da su upravo od Ebole,svi pomrli,koji su imali kontakt sa doticnim stvarima iz Egipta. Imas li,mozda link,na kojem moze da se procita ta njihova "konstatacija" da je bas,Ebola,taj faktor zbog cega su pomrli? Jer tema,kao tema je zanimljiva,pogotovo sto se vodi uporna debata o tome, da li je bakterija,prokletstvo  Smile ,zivina jedinjenja,radijacije,ovo-ono.
  Kolega napisao sam ebole ili kuge u medicinu se ne razumem i neznam kad je ebola nastala , otkrili su je 1976 a sta ti mislis od kada postoji???E to se nezna.
Odgovori
#28
a bilo je slucajeva i kod nas.http://www.conopljanews.net/blago_imperatora_daje.html
http://jasnajojic.com/prokletstvo-sa-sarkamena/    ocete jos?
Odgovori
#29
(15-12-2014, 01:12 AM)Timpolok link Piše:Bez da mi zameriš ali o kojem avijatičaru govoriš u  početku 19. Veku kada znamo da je prvi let braće Rajt bio 1903. Godine.
Drugo da je to bila EBOLA u to vreme sa tih 20-30 obolelih i preminulih u lancu od pronalaska i transporta do Pariza, Evropa bi imala takvu epidemiju Ebole da bi "crna smrt" iz 13 veka bila dečija igra.
  sto se tice avijaticara znam da sam citao da je i on umro , iskopavanja su vrsena pocetkom 19 veka a kada je prevezeno neznam ali lepo je pisalo da su svi koji su imali dodir sa iskopinama pomrli.Ako ikako nadjem clanak o ovome naravno da cu ga postaviti ovde.
Odgovori
#30
Poštovani kolega,
Tekst na sajtu "conoplja news"
je ne potpisani tekst bez i jedne reference izvora i kao takav nije dosledan ni kao izvor informacije a kamo da bude dokaz! U tom tekstu autor ne zna tačnu godinu smrti Petra Petrovića pa je smešta u 70-te godine prošlog veka skoro 20 godina pre no što se dogodila.

Tekst na sajt Jasne Jojić
Je čista spekulacija i ptetstavlja prepis sa CONOPLJE ili su na Conoplji prepisivali od nje!
Zašto kažem da je spekulacija?
Zato što je Jasna J. diplomirani Filozof po obrazovanju a po struci novinar sa masterom na političkim naukama a piše knjige o Vlaškoj magiji, kalendaru srećnih dana i u oblastima:
etnologije, antropologije, arheologije i istorije religije izbacuje feljtone!
Da li ta osoba ima kredibilitet da govori o naucnoj zasnovanosti teme "PROLETSTVO ZLATA DA ILI NE"? Šta da vam kažem procenite sami.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 6 Gost(a)