Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pomoc Sta je ovo
Srebro u gramazi od 7g do 17g

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Jer to tvoj nalaz.?
Odgovori
kolega Cvele,
nemoj se uvredis,ali ovo mi lici na cist falsifikat...
ko da su sinoc kovane :Smile
Odgovori
U pitanju je nalaz.Bile su gorele pa sam ih ocistio.Na njimaje bilo svakakve skrame
Odgovori
Posle gorenja tesko da ces tako da ih izglancas ustvari od njih ne bude nista obicno kad ih ima na gomili oni se slepe od visoke temperature.
Gorenih novcica sam nalazio vise puta tako da znam da ne mogu biti kao ovi na slici, znaci to tvoj licni nalaz.
Odgovori
Nije moj licni nalaz.2 dana sam ih drzao u sircetu i unda ribao sa sodom-bikarbonom sa puno muke sam uspeo da ih ocistim ali moze jos.Na sebi nisu imali nikakve naslage gvozdja tako da mehanickog ciscenja nije bilo.U pitanju je ostava jer su bili u keramici.
Odgovori
Ovi sa kornjacom bi trebali da budu kovanice sa Grckog ostrvceta Aegina ali po revers bi rekao da je ovo teski falsifikat. Bez uvrede  Smile
Odgovori
Da zivis u starom dobu imao bi posao u kovacnici ovako slaba vajda .Ili te je neko zezno ili ti zelis nekoga.Paljenje se vrsi kada je kamenje u pitanju ,a ne novac to rade domorodci po meksiku prodajuci kao stare delove gradova,u srbiji da ti ovo prodje niks
Odgovori
ne samo u srbiji,ma NIGDE.
niko nije pasao travu,ko se razumi u ove parice... >Sad
Odgovori
Ljudi..ja samo pitam dali neko zna sta je ovo.Nisam nudio nikakvu prodaju kovanica niti zelim ikoga da prevarim za bilo sta.O cemu pricate?Meni lici na Grcke kovanice ali nije toliko precizan rad pa me zanima dali Kelti ili Tracani "mozda" imaju takav tip imitacija.Hvala
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)