Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zamena za detektor
Pozdrav svima na forumu, dali bi neko imao za mene neki detektor za zamenu za Nokiu N8 bio bi zahvalan ili samo elektroniku,Novca nemam ostao sam bez posla a Kum mi kupio detektor, pa sam sa njim išao na teren dobra stvar biti u brirodi,tako da sam se i ja zarazio.
Odgovori
Pre svega postovani novi clanu na ovom forumu DOBRODOSAOSmile Posle ovog tvog posta nemogu a da se ne prisetim vise nego nekoliko skoro istih ili slicnih pocetnika koji su zamolili za pomoc od ljudi dobre volje i viska sredstava ili tehnicke opreme kao apel za pomoc. Pratio sam onako ..sa strane sta i kako se odvija i veruj mi niko ali bas NIKO se nije pohvalio da je naisao na razumevanje od dobrocinitelja (ili bar ja nisam cuo da se to desilo) osim u nekim slucajevima kada su nudili koriscenje aparata u zamenu za "znanje"  :Smile ... ali to je neka sasvi druga prica.
Ako ti je stalo do ovog hobija samo kao sportsku avanturu po prirodi pa sta naletis.. onda batali posao na vreme ali ako si zaozbiljno resio da se upletes u vrzino kolo zvano "traganje za izgubljenim i zakopanim stvarima od vrednosti (naravna stvar da ti bezvredna gvozdjurija nije cilj)  Wink onda u tome budi zaista revnostan i uporan i kreni sa ucenjem "CEMU TI I ZA STA SLUZI DETEKTOR"? Znaci - pre svega to razluci u samom sebi pa onda kreni u ozbiljnu aktivnost.
Ima ovde zavidan broj kolega koji imaju visak i tehnike i sredstava za pomoc ali se potrudi da ih uveris u to da si zaista ozbiljan i nadam se da ce se neko naci da ti bude u pomoci za pocetak.
Puno srece u tvojim nastojenjima da postanes tragac pocetnik uz nadu da ce se neko javiti za pomoc.  Smile
Odgovori
pozdrav kolega i dobrodosao!neznam dal ce neko menati za telefon. Nego pokusaj da ga prodas, pa kupi neki,ili pokusaj sa nekim da napravis detektor. Ipak su svima  pare nekako najmilije sredstvo placanja. I ja jos uvek nemam svoj detektor,ali bice uskoro valjda.pozdrav
Odgovori
Kolega dobro ti nama doso...kreni sa samogradnjom jer je jeftinija pa polako i samo polako i sakupices za nesto ozbiljnije.Mnogi su uvereni i mastaju da je najskuplji i najbolji.Upoznaj malo istoriju i nadji sebi vremena i kreni.
                                    od mene srecno...
Odgovori
Vidis to nije losa ideja  ??? . Ja bih imao da ponudim Sony XPERIA miro st23i , Nokia asha 300 , Nokia 301 , CCIT C3(kinez sa dve kartice ) , a za neki bolji detektor Pasat b3 89god TDI (neregistrovan) . LELE KAD BI MI UPALILA NEKA OD OVIH PONUDA  :o .
Odgovori
(12-05-2014, 10:24 PM)citytaxi link Piše: Vidis to nije losa ideja  ??? . Ja bih imao da ponudim Sony XPERIA miro st23i , Nokia asha 300 , Nokia 301 , CCIT C3(kinez sa dve kartice ) , a za neki bolji detektor Pasat b3 89god TDI (neregistrovan) . LELE KAD BI MI UPALILA NEKA OD OVIH PONUDA  :o .

...jel to zaboravljeno na sedistima od auta...he he he  ;D ;D ;D
Odgovori
(12-05-2014, 10:32 PM)GROTAGOLD link Piše: ...jel to zaboravljeno na sedistima od auta...he he he  ;D ;D ;D
Ja posteno zaradjujem svoj hleb i placam porez . Telefoni su kupljeni , a pasat nije mogo da ostane u Mareu  ;D
Odgovori
Hvala puno na savetima, Ja sad trenutno koristim od kuma ACE 350 i imam nekih rezultata,ali kako vidim biće najbolje samogradnja za početak,a naravno da je najbolje imati svoj aparat .
Odgovori
CITYTAXI,pasat ne moze u mareu ali neki deblji novcanik  ;D salim se,naravno
Odgovori
(13-05-2014, 09:53 AM)rimljanin link Piše: CITYTAXI,pasat ne moze u mareu ali neki deblji novcanik  ;D salim se,naravno
eh da je tako kao sto si reko , bilo bi lepo , nego prazni novcanici  ??? .
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 7 Gost(a)