Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cuvari zakopanog blaga
da je nesrecni covek umro od ujeda pcela,morao bi na sebi imati posledice ujeda,morala bi biti bar jedna zaoka od pcele. Moje misljenje ja da nisu pcele,nego nesto sasvim trece.valjda ce neko  dati tacan odgovor. Mozda himovic zna? Pozz
Odgovori
neznam reci sta je da cujemo
Odgovori
Kadfa se spustas u rupu temperatura je sve niza tako da tesko mogu biti pcele jer svi znamo kakve su pcele zimi.Pauci,razne vrste otrovnih buba pre ce biti nije mi logicno da su pcele...
Odgovori
i ja mislim da nisu pcele,moguce da su ottovne gljive...
Odgovori
Pozdrav kolegama!
Jedan od ocevidaca  mi je rekao da je nesrecnik imao oteklo grlo (vrat) i da  su na vratu primecena probodena mesta, sto ne znaci da su od zaoka pcela. Posto je ucesnik koji mi je ispricao ovaj dogadjaj daleko od mesta gde ja zivim a i broj telefona promenjen druge detalje nemam.
Bilo bi lepo da se vise zna o ovom problemu jer moze biti od koristi za kolege koje imaju ambicije da eksplorisu "sumnjive" pecine.
Takodje sam cuo o  pecini po kojoj setaju senke i gde nijedna zivotinja ne sme da pekoraci prag.
Odgovori
(14-06-2014, 09:42 AM)dani81 link Piše: Pozdrav kolegama!
Jedan od ocevidaca  mi je rekao da je nesrecnik imao oteklo grlo (vrat) i da  su na vratu primecena probodena mesta, sto ne znaci da su od zaoka pcela. Posto je ucesnik koji mi je ispricao ovaj dogadjaj daleko od mesta gde ja zivim a i broj telefona promenjen druge detalje nemam.

Postovane kolege, svaka nasilna smrt u drzavi mora se prijaviti policiji, a oni slucaj prosledjuju sudskoj medicini gde patolozi za manje od 24 sata pisu izvestaj sta je uzrokovalo smrtni ishod. Informacija o tome je javna. tako da ovo ipak meni lici na dogodjaj koji se ili nije dogodio ili se od prepricavanja poprilicno izmenio. Cak i ako porodica mozda ne bi zelela da se slucaj obelodani prikrivanje prirodne a pogotovo nasilne smrti je ne moguce jer prijavu nasilne smrti po sluzbenoj duznosti mora izvrsiti pogrebna sluzba, pogrebnik, grobar, lekar koji je potvrdio smrt, ama bas bilo koje lice koje ucestvuje u procesu pripreme za sahranu.
Misljenja sam da bi ucesnici na kraju ipak znali sta im je ubilo drugara jer bi im policija to saopstila sobzirom da bi i sami bili saslusani u policiji po tom pitanju. Bez da mi se zameri prica bez referenci: mesto dogadjaja, ime poginulog, vreme dogadjaja, ko su bili ocevidci... je najcesce samo prica a ne realan dogadjaj. Ako iznosimo nesto hajde da se potrudimo da to ima proverljiv kvalitet. Sve vas pozdravljam.
Odgovori
pozz. Svima. Timpolok apsolutno si u pravu. Ali mozda je slucaj starije generacuje,recimo pre 50-100 godina,onda stvari nisu bile kao sad. Ostaje samo nagadjanje.
Odgovori
Istina Bato da je moguce da neka prica vodi poreklo i po pola veka- vek unazad, ali zamisli kakvo deformisanje sadrzaja osnovnog dogadjaja se tu onda za sve te godine odigra. Postaje bezkorisna. A u ovom slucaju koji spominje kolega dani je novijeg datuma jer tvrdi da je bio u kontaktu sa ocevidcem tragicnog dogadjaja, a i pored toga nije moguce izvrsiti proveru dogadjaja. A provera je potrebna ne zato sto kolegi ne verujemo vec da bi smo razbijali eventualne zablude u nasem hobiju.
Odgovori
kolega dani,ako si u mogucnosti,proveri pricu iz prve ruke,deluje zanimljivo.bice korisno svima da cuju o cemu se radi. Ponavljam ako si u mogucnosti.pozz
Odgovori
Postovane kolege,
Tacno je da se treba postovati procedura kad je rec o nasilnoj smrti. Dogadjaj koji je ovde naveden dgodio se pre mozda tridesetak godina. Iz svega ovog ostala je prica o dogadjaju koji se pamti zbog uzroka smrti koji je dosta zamagljen i da se prenosi i cuva od zaborava od "ocevidaca" koji  kazu du su to videli.
Ovu sam pricu cuo u vreme kad nisam imao nikave veze s ovim sportom i da je u secanji stalo upecatljeno samo ono sa misticnog domena. Dali su ispostovane pravne norme koje vaze za ove slucajeve nemam pojma posto se ovo zbilo u drugoj pogranicnoj drzavi.
Ipak meni izgleda interesanta kao tema zbog misticne strane. 
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)