Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cuvari zakopanog blaga
postovane kolege,na par mesta na forumu sam citao o cuvarima. Pocetnik sam u svemu,pa bih hteo od kolega koji nesto o tome znaju da napisu. U kom vidu se javjaju,na kojim mestima, kako se manifestuje pojava,koje  su posledice,kako se zastititi i tome slicno. Mislim da iskusniji imaju veci uvid u materiju. Pa napisite sta mozete.pozz
Odgovori
sto volim sto svi cute,hehehe! Postoji li neka literatura mozda?
Odgovori
Bato znas zasto nemas odgovora? Postoje dva razloga:
1. Neznaju ljudi prave tajne velikih majstora pa zato neznaju ni da napisu.
2. Ko zna , slabo pise jer su proglaseni na forumu za lupadzije svoje vrste pa zasto onda da pisu I KOME ? ? ?

Ovde je sve više i više važi ona stara krilatica: DODJOŠE DIVLJI ... ISTERAŠE PITOME !!!

Naravno ovo se ne odnosi na sve prisutne clanove foruma.
Odgovori
nebi trebalo da niko osporava tudje misljenje.to je pravo svih nas,ili verujes ili ne.ili znas ili neznas. Primetio sam da na forumu ima dosta podsmevanja za necija misljenja. Ako imam mislenje u vezi necega iznesem,ako nemam ili mi se nesvidja ja cutim i zaobidjem temu. Dosta  prepucavanja ima na forumu,sto je nebitno za svaku temu a usput se svi odalje od teme i normalno da  ljudi nece ni da pisu kad su izlozeni podsmehu. Samo hladne glave i polako.
Odgovori
Problem je druze u jonizujucem zracenju zlata ono vremenom akumulira tu nazovi energiju i kada je nagomila ispusti je to je onaj djurdjevdanski plamen sto pricaju,e sad ako potrefis kada je energija dosta jako sledi nemio ishod to je prirodni cuvar.
2 cuvar su zamke koje su toliko proste a opasne,i lupaju oni koji kazu da su skapale ili propale od rdje ima jos i te kako onih u punoj funkciji.
Odgovori
U jednoj prici koju sam cuo o cuvenoj smokovoj ili smukovoj rupi kazu da je covek siso u rupu zajedno sa kozom navodno kad je covek izasao bio je sed  i nije vise govorio a kozi nista Smile Negde sam takodje procitao svedocenje jednog policajca iz Dimitrovgrada koji kaze da je uzrok smrti kod svih koji su pokusali ulazak u pecinu udarac u grudi sad dal se od udarca osedi i prestane da se govori ili je nesto posredi ko ce znati Smile
Odgovori
Postovane kolege sa Foruma
Pre monogo godina cuo sam jednu pricu o nekima koji su pokusali da sidju u  neku jamu koja se racvala hodnicima. Jedan, naravno najhrabriji, spustio se konopcem, i kad su ga povukli gore imali su sta videti: bio je mrtav, od ujeda, po njima, od pcela.
Oni koji su pokusali da udju u tu pecinu nisu  bili upuceni u neke tajne jer bi se bolje pripremili. Od tada niko nije pokusao da se ponovo spusti.
Odgovori
Ako su pcele to je lako resiti samo treba dobro da nadime pecinu Smile
Odgovori
(13-06-2014, 01:45 AM)supermario link Piše: Ako su pcele to je lako resiti samo treba dobro da nadime pecinu Smile

Dali su pcele ili ne - pitanje je sad? Ponavljam, da oni koji su radili na toj pecini vise su to uradili iz znatizelje nego da bi nesto stvarno pronasli!
Hvala ne komentaru!
Odgovori
Korisne stvari vezane za arheologiju / Odg: cuvari zakopanog blaga
« Poslednja poruka dani81 poslato danas u 22:02 »
Citat: supermario  danas u 01:45
Ako su pcele to je lako resiti samo treba dobro da nadime pecinu Smile

Dali su pcele ili ne - pitanje je sad? Ponavljam, da oni koji su radili na toj pecini vise su to uradili iz znatizelje nego da bi nesto stvarno pronasli!
Hvala ne komentaru!

Pceli ili pecinu  KLUC  VOLCIN VOJVODA HIMOVIC KASE 99 POSTO TACNO VELIKI POZ SVIMA      ALI DA KASEM JOS SAMO DOSTA TESKO KRAJ DA SE NACE POSTO IMA I JOS NESTO TOLIKO POZ
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 4 Gost(a)