Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NOCNI SNIMAK
Prvi put prezentujem fotografiju nastalu pre 15g uradjenu 05.maja oko 23.55h. Duzina ekspozicije je bila 1 minut a u trenutku nastajanja fotografije nisam uocio pomeranje svetlosti ciji sam odraz video tek nakon razvijanja slike. Na fotografisanom terenu "NEPOSTOJI SUMSKI PUT" sto je provereno a i da postoji nebi bio ovako pravolinijski napravljen na veoma nezgodnom i krivudavom terenu. Tada sam uocio 4 jaca bljeska koja su se pojavila i nestala a tek na uradjenoj fotografiji sam primetio da se svetlost zapravo pomerala. Znaci ona se pomerala sa leve na desnu stranu. Cisto da dodam da ovde nije bilo nikakve naknadne intervencije u stilu fotosopa itd...znaci prezentujem je onako kako je i nastala. Objasnjenja nemam do danas.

KO VERUJE ... VERUJE , KO NEVERUJE ... OPET DOBRO !!! 8)

[Slika: scan0049.jpg]
Odgovori
Marsovci....

Ozbiljan sam...
Odgovori
Groto,pre 15 godina u to vreme su letele razne rakete nad Srbijom i po njoj.Izvinjavam se ali to mi prvo pada na pamet jer si napisao vreme dogadjanja.Pozz.
Odgovori
cekas jednu svetlost a javi se druga...  Smile
Odgovori
(04-05-2014, 06:19 PM)I.Dzony link Piše: Groto,pre 15 godina u to vreme su letele razne rakete nad Srbijom i po njoj.Izvinjavam se ali to mi prvo pada na pamet jer si napisao vreme dogadjanja.Pozz.

IZVINJAVAM SE NA GODINI...PRECIZNIJE , TO JE BILO 2000 -te godine !!!  Wink ..a i da je "raketa / zar stvarno mislis da one ovako lete ?  ;D
Odgovori
Jednom prilikom pola sata posle ponoći i ja sam sa bratom video sličnu pojavu,bili smo blizu oko 600-700m. čula se buka ali sutradan kad sam otišao da pogledam nema niti puta niti je šta izgorelo,bukvalno nije bilo nikakvog traga.
Odgovori
Grota,pretpostavljam da si sutradan bio u izvidnicu na ono brdo Smile,jer ja ne bi izdrzao da ne odem rano ujutru da vidim ima li sta tu(iako mi je slava).mozda mnogo pitam ali da li si nasao neku oznaku ili na nesto sto bi ukazalo na ono sto trazimo
Odgovori
Evo kolega Rimljanin , prezentovao sam slike sa tog terena u temi ..NEKE SLIKE...BEZVEZE.... Wink ;D 8)
Odgovori
Grota,
po svemu sudeci izgleda da nisi uzalud cekao da vidis gde bljesti Wink
Odgovori
Zao mi je sto je fotografija u medjuvremenu uklonjena. JA TO NISAM URADIO
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)