Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TATIN GROB SELICEVICA
Zamolio bih ako neko nesto zna za ovo mesto.Skoro sam cuo za to
Odgovori
A mi na Jastrebcu imamo Babin grob,sto izadje na isto:tumul poglavice plemena!
Odgovori
pa tu je sahranjen neciji tata
Odgovori
ima li jos nesto oko tatinog groba? Neki znak. Jos nesto specificicno.
Odgovori
Ja isto ocekujem neko nesto da pokase ali nema i mislim da nepostoi neko i da ima poz svima
Odgovori
JEDINA OZNAKA KAKO NACI "TATIN GROB" JE GOMILA NASLAGANOG KAMENJA U KRUGU OKO 2,5-3 metra. Postoji mogucnost da je kamenje uraslo u trnjak i "vrzinu" divlje kupine. Treba biti prilicno pazljiv u pretrazi jer je tesko uocljivo a premda ce uskoro period pojavljivanja i gmizavaca a narocito vreme njihovog parenja BUDITE VRLO OBAZRIVI na terenu.
Odgovori
Jel se onda takav vid groba smatra antickom grobnicom ???mislim karaktersitcno nije ni za rimljane niti za neke druge posle njih takav vid groba vise lici na neku vrstu kako bi to rimljani rekli varvari???? a joj em gmizavci em krpelji...milina bozija.....jedva cekam opet duboku jesen Wink pozdrav
Odgovori
da da gmizavci, umalo nisam nagazio dosta velikog poskoka prosle nedelje, samo sto dublje gumene cizme i otvorite cetiri oka.
Odgovori
Poslao: GROTAGOLD
« poslato: danas u 17:24 » Umetnite citat
JEDINA OZNAKA KAKO NACI "TATIN GROB" JE GOMILA NASLAGANOG KAMENJA U KRUGU OKO 2,5-3 metra. Postoji mogucnost da je kamenje uraslo u trnjak i "vrzinu" divlje kupine. Treba biti prilicno pazljiv u pretrazi jer je tesko uocljivo a premda ce uskoro period pojavljivanja i gmizavaca a narocito vreme njihovog parenja BUDITE VRLO OBAZRIVI na terenu.

BRAVO GROTA BAS TAKO JE ALI KO SVATI CE DA RAZUME POZ SVIMA
Odgovori
Jel ovako treba da izgleda ?

http://www.dodaj.rs/f/3z/Lg/4w2BDBaB/slika-2.jpg
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)