Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TATIN GROB SELICEVICA
Odprilike ...tako.  Wink
Odgovori
Dikili dali je to slika sa seliceviceili....
Odgovori
@IROKEZ
Nije, slikano je u okolini Beograda. Da vidimo vizuelno otprilike kako to treba da izgleda, mnogo je lepse kad imas bar neku sliku.
Odgovori
Hvala za sliku sad znam kako bi izgledalo u prirodi i cini mi se da sam vidjao takve stvari u mom kraju . Pozzz.
Odgovori
I od mene jedan prilog (mada sam ga vec postavljao) za sve koje mrzi da traze po forumu.

[Slika: p9060017.jpg]
Odgovori
ovo sto je grotagold postavio gotovo sigurno je grob,a sto se selicevice tice ima jedan vrlo zanimljiv tumul preko puta sumarskog doma tu je i crkviste koje je neko izravnao buldozerom.prosle godine smo skenirali tumul u njemu nema nista,pozdrav
Odgovori
NISAM DAVNO BIO TAMO NA CRKVISTU PA ONI NISU NORMALNI TAMO SU BILI TEMELJI CRKVE SV ILIJA IZ 4 VEKA
Odgovori
(18-04-2014, 08:26 AM)dragannikolic Piše: ovo sto je grotagold postavio gotovo sigurno je grob,a sto se selicevice tice ima jedan vrlo zanimljiv tumul preko puta sumarskog doma tu je i crkviste koje je neko izravnao buldozerom.prosle godine smo skenirali tumul u njemu nema nista,pozdrav

(21-04-2014, 11:46 PM)BoBAN70 Piše: NISAM DAVNO BIO TAMO NA CRKVISTU PA ONI NISU NORMALNI TAMO SU BILI TEMELJI CRKVE SV ILIJA IZ 4 VEKA

U Srbiji namerno svu istorijsku i kulturnu bastinu unistavaju a idu i ka genocidu nad nama tako cemo nestati jer smo glup narod sto smo svoju sudbinu prepustili neprijateljima.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)