Pozdrav pitao bih nesto iskusne tragace.
Naime išao sam na jedan teren, nešto sam radio rasljama.Kada sam došao do jedne tacke, a bilo je lepo i mirno vreme.Tu kod te tacke gde su mi se ukrstile raslje, odjednom je poceo da duva vetar ali ali u kovitlac nosio je neko lisce ka toj tačci.Kada sam se udalji prestao je.Posle nekih 5-10 minuta ponovo sam rasljama isao ka toj tačci i isto se dešavalo.
Sada možda je slucajnost zato pitam mozda je neko imao isto ili slicno iskustvo.
Uzgred da ne bude zabune nije to neki jak vetar, Taj kovitlac koji je pravio bio je na visini do nekih 50 cm iznad zemlje.
Mozda neki mali procep a mzda i ulaz a?Sta mislis?Hoce raslje da rade i na pronalazenju supljina pa se stvorila od nekud promaja.Zamisli da vuce ka nekoj odaji....Jeeeeee
Jaka , jaka stvar mnigi ne veruju dok se nesto ne desi.Kaze Grota da razmislis i duhom a ne samo sa telom i glavom.Razumes?Nije to slucajno. ???
Možda grešim ali po mojim saznanjima takva mesta gde se dešavaju vrtlozi treba izbegavati.
Teme: 10
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Jedno slicno islustvo ispricao mi je jedan moj prijatelj. Njega je gonila oluja. To mu se ponovilo par puta da je mora da napusti akciju. Prema njegovom kazivanju kad bi se udaljili nekih 200 metara prestala bi kisha a kad bi oni zapoceli rad kisa bi ponovo ometala,i to jaka kisa pracena olujom.
Teme: 136
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
NIJE VAM REČENO DA UZMETE...................ZNAM IZ SOPSTVENOG ISKUSTVA..........
Tako je Branko NE MRDA TRAVA ZA BADAVA
Prvo zdravo svima koji su se ukljucili u ovu temo.
Ovako što se tice ulaza tu je na tom manjem brdašcu poljana- ravnica ima ispod na nekih 20 metara gde završava brdašce tonekih cetvrtastih manjih kamenova/arsšini/ što ukazuje da je neki objekat bio naniže.Nije šupljina pošto mi to Rašlje/ L šipke / nisu pokazale na šupljinu.
Za druga Grota Gold u pitanju su L šipke, od pre nekih par meseci sam poceo da ih koristim.
što se tice pitanja kako sam došao na to mesto one su me ,,Dovele,, do tog mesta odnosno pokazale mi pravac i kada sam stigao tu svojim ponašanjem nisu pokazale na šupljinu vec na nešto drugo.
Koliko sam mogao da izmerim u pitanju je dubina od nekih 1 metar.U toj okolini je bilo neko naselje mesto zvano Ciganija.U toj okolini bilo je rimskih nalaza i ima manje brdašce gde još stoji manji zid predpostavljam da je u pitanju manja rimska signalana stnaica.
Drug BRANKO V, ima li rešenje za to pošto vidim iz pisanja da ste imali slicno iskustvo.
Šta uraditi kako proveriti šta je potrebno da se završi posao ako je moguce da se to završi bez posledica ako ne što bi se reko,, Putuj Igumane,,, idemo dalje.
Unapred hvala na odgovru i pozz