10-06-2017, 02:30 AM
,
devica
|
10-06-2017, 03:54 AM
Postovani g.Amater1(Kosac),
slazem se sa Vama da je Devica ociscena i to jos krajem 80-tih.Ostala je najveca magaza i nju nemogu da nadju jer neznaju gde je znak magare sa samarom. Mesto je zasticeno sa vise zamki i to je Rimska podzemna struktura. Pogledao sam sve fotografije na ovu temu i neke sam vec video.Za neke mislim da su novijeg datuma i da su neke druge slikane na Bogdanici kod Nisevca opet novijeg datuma. Inace smatram da su g.Kosac i njegov sin zivi,jer smo razmenjivali mejlove cak i neke fotografije koznih mapa. S postovanjem, Vudi
10-06-2017, 08:40 AM
Postovani carobnjak
Ne zelim da se dokazujem. A i da hocu da se ulogujem ne mogu zato kada se jednom odjavis izbrise te program iako svi tvoji postovi ostaju... Postovani Vudi Alen u pravu ste za tu skrivalicu ispod zemlje...Da Vam ispricam kako sam se ja prv put susreo sa tim mestom...Bio sam veom mlad i neiskusan ali imao sam tu srecu(ili ne srecu) da sam oduvek radio sa jakim ljudima...Posto tada nije bilo skenera i cudesa...Ljudi su odlazili na "sumnjiva" mesta kada pocinje da pada sneg.. pa gde se nikako ne "hvata " belezili su mesto i u prolece oped odlazili i tu se sneg prvo otopi...zakljucak je logican da je ispod suplje i mnogo je toplije..Tako da na jednom mestu u Devici ima mesto koje se pokazalo i potvrdilo te sumnje..Tu u blizini se nalazi povece rimsko naselje.Mi nissmo otvarali tada celo podrucje vec samo jedan deo ulaza. Tada nisam znao skoro nista o tunelima. Tek kasnije sam mnogo naucio od mog velikog prijatelja pokojnog IVANA IVANOVA Bog da mu prosti dusu.sa njim sam usao u oko 40 km tunela..Ali sada su godine problem.. voleo bih da popricamo o ovim temama! Pozdrav
10-06-2017, 12:43 PM
Postovani g.Amater1(Kosac),
rado cu popricati sa Vama.Slobodno se javite na pp ili moj mejl koji imate. S postovanjem, Vudi |
|
|